Jump to content
BulForum.com

Община Пловдив търси Системен Администратор


Recommended Posts

250лв., но едва ли работата е тежка, кофтито е, че сигурно е на пълен работен ден. Пък е ясно, че трябва да си много зле, за да се хванеш на такава работа.

BTW днес бях да си вадя паспорт и пред мен две от чиновничките чистиха една мишка с топче. Та около 2 мин. триеха топчето и въобще не се сетиха да погледнат колелцата вътре в мишката :D Сигурно и в общината са също толкова зле.

Link to comment
Share on other sites

Помните ли когато някой изкара една извадка от jobs.bg. Кво излезе тогава? Че един хегиенист в хотел изкарва 300 лв без да има никва квалификация а един сисадмин с доста яки изисквания също изкарва 300 лв. Така че за 250 лв най-много да отиде някой да им напълни комповете с троянци, червей, да им прее*е FAT-а и да си свие една вградена видео карта на която бацат само Бруд-а и Мортал комбат 4. Аз не мога да си представя как ще се бахтея да уча 5 години за да изкарвам 250 лв. Не вярвам дали някой колкото и закъсал да е да се хване тука. Бат тъпаците.

 

П.С. Мишките с топче са истината!

Link to comment
Share on other sites

Докато има глупаци да работят на такива заплати няма да почнат да плащат повече :angry:

 

едит: визирам отговарящите на изискванията за обявената позиция. Много от младите специалисти обаче са на мнението: Кеф ми е да се ровя по цял ден в компа, пък те и ми и плащат. Да оставим настрана, че разни гладници пишат софт за жълти стотинки. (то и толкова е качеството ама) Създава се една илюзия, че софтуера е безплатен и се девалвира труда на комп. специалист. Добре, че има и сериозни фирми, които плащат (и знаят защо) сериозни заплати на можещите.

Link to comment
Share on other sites

Стефане, времето на ТЖ, когато бачкаторите взимаха тройно на инженерите, докторите, икономистите и т.н. отмина. Така, че не намирам нищо обидно в това, младите специалисти с добро образование да претендират за една нормална четирицифрена заплата.

Link to comment
Share on other sites

Не си говорим за обидно - в която и фирма да дойдеш, колкото и големи да са заплатите, в началото винаги ще си на малко, докато се докажеш. Точно защото мина това време нищо не се дава на готово. Това е в общия случай - тази работа е друга, ако не за благинките, които дава държавната работа един млад специалист без стаж би се хванал за да натрупа такъв, че да може после да покаже, и наистина да може да претендира за повече.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...