Jump to content
BulForum.com

Търся си работа


Recommended Posts

Търся си работа на преводач.На 17 години съм,но владея отлично Английски :) .Мога да превеждам както от Английски на Български така и обратното.Ако има някой заинтересуван може да види мой творби така да се каже ТУК.Аз съм превел повечето от нещата в сайта :) .

Мога да се наема да превеждам и спортен или новинарски сайт,като обещавам качествено изпълнение на работата.Заплащането е по договаряне,и в зависимост от обема на работа.

Link to comment
Share on other sites

Не искам да бъда враждебен, но тези преводи са за ниво начинаещ с речник. Ако искаш да спечелиш работодатели трябва да представиш нещо по-внушаващо от превод на новини.

Link to comment
Share on other sites

Няма проблеми,приемам критика :smile: .Аз просто превеждам това,което е написано в Бг версията на сайта,а пък и това все пак е футболен сайт,и няма кой знае колко терминология ;) .А колкото до речника,мога да ти гарантирам,че съм използвал речник само за 2-3 думи от както започнах преди 3 месеца.Ако някой има интерес,може да има пробен период до седмица,или нещо такова,и тогава да реши ;)

Link to comment
Share on other sites

Нямам никакъв сартификат,по простата причина,че за взимането на такъв се искат доста пари :( ....

Пак казвам,ако има заинтересовани могат да ми дадат пробен период,в който да решат дали английския найстина ми е перфектен,и дали мога да се спрява с дадената работа ;) .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Разбирам за какво става дума. Аз работя като преводач в момента в преводаческа фирма. Дори не става дума толкова за сертификати или дипломи. Пробват те и като вършиш работа, те взимат. Обаче се плаща много малко, работата се оказва доста по-трудна, отколкото си я мислиш (е, с времето се научава човек) и в същност има винаги много хора, които искат да се занимават с това, а няма достатъчно места за тях. Реално не се сещам да има някъде свободно такова. Аз съвсем на късмет се набутах, че и един приятел после... Но не знам, дали скоро ще има някъде нужда. Колкото до site-ове или кореспонденции на фирми и такива неща...там не знам, как са нещата. Така седят нещата тук за съжаление. В София се плаща между двойно и петорно (имам такива познати, които работят фиксирани неща и всичко е копи-паста почти и взимат пет пъти повече от мен), но като те гледам, няма да идеш там... Мога да ти пожелая само успех...и само още едно - това не е мястото да си търсиш такава работа.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...