Jump to content
BulForum.com

Администратор в зала


Recommended Posts

Търся администратор в зала който ще работи по 6 часа всеки ден като може да кара по 12 часа смени 2 пъти в седмицата и да почива в събота и неделя ... заплащането е 180 лв. залата е малка намира се близко до бул. Източен още в началото на Аджисана. Изисква се задължително навършени 18 години !!! Нужни познания - работа с мрежи; операционни системи Вин 98 и ХР; да записва дискове; сканиране и принтиране; преинсталиране на операционна система; ДА Е В ТЕЧЕНИЕ НА НОВИТЕ ИГРИ КОИТО ИЗЛИЗАТ НА ПАЗАРА; познания свързани с антивирусни програми и предпазване от вируси.

Всички желаещи да ми пишат на мeил-а lord_gudo@abv.bg като предоставят CV телефонза връзка и по възможност ICQ номер. Работата започва от понеделник 10.10.2005. по-голям интерес ще се проведе интервю в събота за което ще оповестя допълнително !!!

Link to comment
Share on other sites

Телефон за повече информация: 0898/78 50 25

Въпреки че без изпратено CV никой няма да участва в интервюто. За сега има 10 желаещи изпратили своето CV изчаквам още няколко дни след което с избраните ще се свържа с оставения от тях телефон за да се насрочи час за интервюто.

Link to comment
Share on other sites

е.. теб съм те изпуснал :)

я кажи за какви пари ставаше въпрос, да знам дали да ме е яд за това бачкане..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...