Jump to content
BulForum.com

Филмите през 2005-та

zynth

Recommended Posts

Gabata said:
Според мен най-чаканата премиера за 2005-та година е STAR WARS 3 .

Един филм,който е мания за няколко поколения.Просто КЛАСИКА.Надявам се сюжетът да е на ниво,но при Спилбърг това е просто задължително.За ефектите не се притеснявам.Задължително ще видим нещо ново.

И аз съм на същото мнение. Това е филмът, който чакам с най-голямо нетърпение. На 17-ти май ли му беше премиерата?

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
  Gabata said:
Според мен най-чаканата премиера за 2005-та година е STAR WARS 3 .

Един филм,който е мания за няколко поколения.Просто КЛАСИКА.Надявам се сюжетът да е на ниво,но при Спилбърг това е просто задължително.За ефектите не се притеснявам.Задължително ще видим нещо ново.

iska6 da kaje6 Lukas

Az ochakvam BloodRayne - the movie, vypreki che rejisiora me pritesnqva mnogo... ama sym netyrpeliv, shtoto pone kryv shte ima mnogo v toq film ama koga shte izliza ako nqkoi moje da mi kaje???

A kakvo se okaza, shte izliza li movie Iron Man??

DJ CyberGod said:
Az ochakvam BloodRayne - the movie, vypreki che rejisiora me pritesnqva mnogo... ama sym netyrpeliv, shtoto pone kryv shte ima mnogo v toq film ama koga shte izliza ako nqkoi moje da mi kaje???

A kakvo se okaza, shte izliza li movie Iron Man??

Аз също очаквам BloodRayne с нетърпение въпреки,че имам леко притеснение, :lol: защото режисьора не ми вдъхва много доверие :tongue

boysweet said:
на 19-ти май е премиерата на Стар Уорс 3

:allien

Когато бях на кино на Алекснадър даваха реклами на Епизод 3.Зверски бяха :devil

Наистина 2005 ще е е годината на Епизод3,защото завършва една сага от 25 год. и повече.Рекламите на филма са уникални.

Petio^ said:
С нетърпение очаквам The Ring 2 дано да бъде добър като първата част

The Ring 2 shte e basi paranoqta! Sled purviq napravo se bqh poburkal. Gledah go edna vecer i posle bqh na kupon. Okolo 2 4asa se vrushtam, a do nas ima nqkuv magazin za drehi i na vitrinata nqkuv sednal maneken jena s bqla roklq :excl: Bqh ei taka :blink:

Alliance said:
Наистина 2005 ще е е годината на Епизод3,защото завършва една сага от 25 год. и повече.Рекламите на филма са уникални.

аз съм на мнение,че ще си оставят вратичка за още поне една част....то и Властелина беше трилогия,ама идва The Hobbit :)

:cry

Petio^ said:
Аз също очаквам BloodRayne с нетърпение въпреки,че имам леко притеснение, :lol: защото режисьора не ми вдъхва много доверие :tongue

pich, fani gledaj alone in the dark i house of the dead i sha razberesh shto sym tolkova pritesnen... teq ujasi sa prosto unikalno zle... ama mnogo..

Zyntherius said:
аз съм на мнение,че ще си оставят вратичка за още поне една част....то и Властелина беше трилогия,ама идва The Hobbit :)

Аз очаквам с нетърпение STAR WARS 3 The Reveange of the sith :punk , но също така и Маската на Зоро 2 :laughing: до колкото чух ще излиза тази година, а и да не забравяме Doom :woot тази година филмите ще са много яки.

• 2 weeks later...

"Авиаторът";"Маската на зоро 2";"Константин";"Междузвезни войни 3"

Аз пък чакам с нетърпение да излезе Бачонките в Акция 4 и Пияните Джедай Част 3 :lol:

Очаквам The Ring 2-първата част беше много добра надявам се и втората да не ни разочарова ;)

Ако и тази година не направят Final Destination 3.... ще се разочаровам и Краибски пирати 2... има много неща да излизат уж

off-topic: PSYCHOSIS, aко не си гледал японските филми, по които правят американскитв - препоръчвам ти ги... само преводът от японски както обикновено е доста труден и естествено не е направен добре.

http://warez.ru/movies/info.php?id=3115

http://warez.ru/movies/info.php?id=4834

The Robots идва в България на първи април. :)

~edit~

УАУ!!! На осми март пускат нова колекционерска версия на The Ring на DVD с много нови екстри, между които и КРАТЪК НОВ ФИЛМ - RINGS

Очаквам го с голям интерес!

http://www.dreamworks.com/cgi-bin/ring_refer2.cgi

DJ CyberGod said:
:cry

pich, fani gledaj alone in the dark i house of the dead i sha razberesh shto sym tolkova pritesnen... teq ujasi sa prosto unikalno zle... ama mnogo..

Гледал съм и двата горепосочени от теб филма и мога да кажа,че са боза.Те дори не могат да се наречат ужаси по-скоро куклен театър :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...