Jump to content
BulForum.com

Liatno bachkane

N00KiE

Recommended Posts

a ve sigurno baq hora lqtoto she huknat si tarsat rabota da mogat da izkarat nekvi kinti.. nekoi moi li da dade akal kade i kakvo moje da se nameri..shtoto pone lichno az smqtam da pobachkam lqtoto.. toku vij sam sabral nqkoi drug $ za upgrade...

Guest InTeRgAlAcTiC

Може да бачкаш кат хамалин. по цял ден цъкате белот и жулите биришка, а чат-пат ви взимат да носите по нещо. по около 10 лв. на ден за 6 часа работа

Coolie ti kolko tira si raztovaril 4e govori6 za taq rabota kato za hodene na kry4ma. Ima6 li si begla predstava kakvo ozna4ava da raztova4i6 edin TIR pylen s prazni ka6oni. Da ti go kaja prosti4ko. Shte ti se ebe mamata povqrvai mi. Nqma da ti kazvam kakvo e ako ka6onite sa pylni. A da si probval nqkoga da raztovari6 pylen s torbi ciment vagon ??? Ili pylen s boepripasi. Bratko nqma6 si na ideq za kakvo ebavane na maiki stava duma. Tam kato toide6 i kato te vidqt ba6 hamalite taka 6te se smeqt 4e 6te se 4ue na drugiq krai na grada. Ne govori za ne6ta koito ne sa ti qsni i ne si gi pravil. N00KiE probvai da si nameri6 rabota nqkade v zemedelieto. Nqma da te lyja tejka rabota e, no e prili4no platena i ne e tolkova vredna kato hamalskata. Ti si mlado mom4e predpolagam i pyrviq mesec nqma da ti e lesno, no sled tova 6te se opravi6 i nqma da ima6 problem. A i po moreto ima sezonna rabota ako uspee da se doredi6 razbira se. No hamalin nedei stava ako ima6 nqkakva milost kym zdraveto si. Praznoglavci kato coolie da idat da tovarat i raztovarvat TIR-ove 4e belkim im vlezne ne6to gore vyv vyzduha pod nalqgane.

E mislq tozi spor si go vodite ot dosta otdavna...ama opitaite se da izgladite turkaniqta pomejdu si i da spazvate blagoprili4en ton. Sega koi prav i koi kriv ne moga da kaja...po prostata pri4ina, 4e ne sam vidql nito za kakvo govori ediniq, nito za kakvo drugiq...ama mom4eta, kato se psuvate edin drug samo se izlagate.

Are na po bira i da se izgladqt vaprosnite drazgi.

Изтрит един безсмислен пост и един пост пълен с обиди на Coolie. Детенце мамино, тия неща ги говори там където си ги научил, а не тук. 10x.

Ако някой няма да казва нищо по темата то да го казва другаде.

pi4 az moga da ti dam edin drug savet. Prosto si kupi edna maritza otgarni na davam rabota haresai si i se poobadi tuk tam. V tiq obqvi ima mnogo ei takava lqtna rabota deto moje da se var6i-avtomivki, servizi, i kvo li o6te ne. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...