the_one Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 nai-smesno e kogato 8B se obiasniava v lubov na ucitelkata po angliiski ili nesto dalec ot temata kato kolko obicam dusteria si!poniakoga ima intriga,no reitinga na predavaneto tolkova e spadnal ce ne si struva da vklucvash televizora dori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 не бих,има хиляди други възможности но чак пък море от любов ЪХ,не благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Едва ли..Не бих отишла в "Море от любов",за да призная на някой чувствата си,струва ми се доста унизително,особено,ако мъжа не дойде или нещо такова се случи трябва да потъна в земята от срам... Бих отишла по-скоро,за да кажа на приятеля си колко много го обичам,но не и за да направя първа стъпка към някой... Абе общо взето и аз не знам..сега е едно,но примерно ако ми цъфне Море от Любов на вратата не бих отишла,можеи да ида само и само,за да не изложа човека,който ме вика и толкова.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Разни хора,разни идеали пичове и пички Иначе на мен не ми стиска да поканя някоя в това шоу щото съм комплексар Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 до сега съм гледал от тази постановка `не предаване`максимум 2 минути повече не издържах ако някой ме изложи по тоя начин не само че няма да помогне `предаването` ами ще стане по лошо ще кажа и извърша неща които е по добре да останат неизречени инеизвършени като имам да казвам нещо го казвам директно в очите без значение дали е добро или лошо и очаквам от другите същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 мноого блудкаво е тва еии направо никога не бих скроил такъв номер особено на любимия си човек тези неща смятам че са просто много лични, още по малко пък бих разчитал на такова предаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Xm 4esno kazano vyprosa ne e v prestra6avameto! za6toto taka postavq6 4oveka v mnogo neubda poziciq! po-dobre sam da se spravi6! vij ako stava vyypos za nqkakva gpdi6nina ili ne6to ot sotra da! ama da e seriiozno! naprimer 20 god ot svadba ili t.n. ama ne6 to mn po4naxxa da se ligavqt i mako me draznqt ve4e! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Разбира се че бих го направил.За нея сам готов на всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Ot tva o tupo da praish seir na cqlata darjava nqma.Nai glupavoto predavane sled Izpitut. <{POST_SNAPBACK}> syglasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 smqtam go za nahalstvo i publi4no vme6atelstvo v li4niq mi jivot .....samo nqkoi da posmee da se opita da mi vazdeistva po toq na4in ....mrazq samounijenieto koeto 6te izpita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Edit: Lil`Slim, що не вземеш да прибереш малко пръстите ето така: <{POST_SNAPBACK}> Shtot t`ka sym reshil! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Това, което чувстваш към един човек - само ти можеш да го изкажеш с точните думи, на точното място и на точното време.За мен това са прекалено лични работи за да тръгна да се обяснявам пред цяла България.Все едно нямат речници да си решават проблемите сами.Щом си бил веднъж с даден човек следва, че малко или много ти познаваш характера му, чертите му, интересите му...Точно това наи-много ще ти помогне (помогна на мен поне).Това е моето мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 puuuu tva predavane tolkova da me drazni ! 4isto i prosto mi vkarva nervi kolkoto za 20000000 4asa nemski taaaa ve4e se dose6tate otgovra -NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
CELEDA Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Как пък не!Нито ще направя,нито ще отида ако ме викнат.Супер смешно предаване,което едва ли би ми помогнало.Може да обичаш много,ама това не означава да се излагаш като кифладжия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.