VooDooMaN Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Ultrabarziqt net na evrocom v po-golqmata chast ot denq izdisha po prostata prichina, che uploada spira. Ne govorq za warez.ru, a po princip. Problemat e dosta seriozen - istinska myka e da se napravi attachment na mail ot porqdaka na 20, da ne govorim za kachvane na "ogromni" filove ot 1-2MB. Tova sreshta li se pri drugite i nqkoi znae li kakav e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 interesno mi e v koi email surver shte ti dade da ka4ish 20MB attachment!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Povecheto ot mail sarvarite imat niakakvo ogranichenie za obema na pismata. Nai-chesto to e NE POVECHE ot 5 MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 4oveka govori za 20 KB...vqrvaite mi razbira se sled kato uto4nqva 4e 1-2 mb sa "ogromni" ami voodooman1 zavisi mnogo ot servera naistina, a i btw nali znaesh 4e e share vruzkata i uploada e na polvina kato skorost na downloada...pone na bronze e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 Basten, prav si, ne sam se zachel vnimatelno. Ne bi triabvalo da ima problem togava, 20kb sa dostatuchno malko dori i za dialup. Ako beshe problema v uploada prez FTP, razbiram, no v sluchaia neshto problema e v programata s koiato se prashtat meilite ili v samia Win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 Mislq che problema e pri seki lokalno, zashtoto nqma problem s prashtaneto na mail nezavisimo ot goleminata na faila. Mislq che do 2 ili do 5 mb nqma problem da se prashta, no mai beshe 2mb prez evrocom.net, taka che vijte si operacionkite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 13, 2003 Share Posted May 13, 2003 dosta hora se oplakaha ot tova neshto no sled proverka nqma nikakva prichina da ne moje da se prashtat failove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.