Jump to content
BulForum.com

Циклене и лакиране на паркет

Recommended Posts

Здравейте. Ако някой е правил наскоро циклене и лакиране на паркет и е останал доволен, моля да сподели координати на изпълнителя (за Пловдив става въпрос). Обяви на фирми и частни лица има доста из нета и всички са 'най-добри' :)

Мерси.

Не отхвърляй толкова бързо тези оферти - аз например на село викнах момчета от Стара Загора и останах очарован. Един кенеф надран и съспан го превърнаха в букова феерия 45 години по-късно. И то без да стъпя там! Дойдоха си от 50 км, свършиха си работата перфектно, намерих само един чувал пепел на двора. За съжаление отдавна са сменили телефона. И са точно такива частни лица. Обикновено са по двама. 
Накратко - не отхвърляй този вариант с лека ръка. Чети внимателно цени, отзиви... На мен ми излезе 360 лева за 12 квадрата с разходката от Стара Загора - 55км едната посока. Прашинка нямаше след тях, а очаквах Сараево...  

31 minutes ago, RaptoR said:

Не отхвърляй толкова бързо тези оферти - аз например на село викнах момчета от Стара Загора и останах очарован. Един кенеф надран и съспан го превърнаха в букова феерия 45 години по-късно. И то без да стъпя там! Дойдоха си от 50 км, свършиха си работата перфектно, намерих само един чувал пепел на двора. За съжаление отдавна са сменили телефона. И са точно такива частни лица. Обикновено са по двама. 
Накратко - не отхвърляй този вариант с лека ръка. Чети внимателно цени, отзиви... На мен ми излезе 360 лева за 12 квадрата с разходката от Стара Загора - 55км едната посока. Прашинка нямаше след тях, а очаквах Сараево...  

Не, не, аз не ги отхвърлям, по-скоро питането ми тук е с цел да не откривам топлата вода. Иначе от подобни обяви си бях намерил тапицер и майстор, който ни реновира 3 врати и голям прозорец. 

1 minute ago, dvdrw said:

Не, не, аз не ги отхвърлям, по-скоро питането ми тук е с цел да не откривам топлата вода. Иначе от подобни обяви си бях намерил тапицер и майстор, който ни реновира 3 врати и голям прозорец. 

Е аз това исках да ти кажа. нали се сещаш ако вдигна фирма "ГОЛЯМАТА РАБОТА" да я карам на 50 км от Пловдив какво ще ми се случи... Пусто ужасно ме е яд, че загубих врзъката с тия момци, понеже скоро предстои другата спланя да раздигам и там ще е нужно същото внимание. Все се чудя навремето с какъв акъл нашите възрастни са слагали скапани мокети пластмасарници върху прекрасен буков паркет... В момента е безценен във всяко отношение. 

Много зависи с какви машини са. Аз като циклих в Калофер дюшемето, което е било безиросано от дядо ми с горещ безир, доста зор видях. Въпреки, че машината си беше с торба и т.н. пак имаше доста прахоляк. И разбира се след дъжд качулка ми казаха една тайна, ползва се олио и няма грам прах :) 

Затова питам тук :) - всички се рекламират като добри и кадърни, безпрахово циклене, лак 2 ръце и т.н. При мен нее мръсен паркета, циклен и лакиран преди години, но с килим отгоре, имаше гардероб, под който реално не е циклен и т.н.

Той паркетът НИКОГА не е мръсен, той просто е батал... Няма как сега да ти покажа снимки преди/след, аз АХНАХ. А за да ахна аС - има за кво. Невероятен бук изплува изпод слоевете боклуци - разбирай "лак", разбирай ЧУМАТА ЗА ДЪРВОТО - безир... Тва ми е криптонита на мен... НИКОГА НИКЪДЕ БЕЗИР

Не успях да намеря снимка преди, но това е след 2 ръце лак :) Както казах тайната за да няма прах е олио, ама късно разбрах. Въпреки, че бях с маска пак имах супер много прахоляк в носа. 

image.thumb.png.3a7be3a7b7c8c52b00185d1300fd56c2.png

20 hours ago, RaptoR said:

Той паркетът НИКОГА не е мръсен, той просто е батал... Няма как сега да ти покажа снимки преди/след, аз АХНАХ. А за да ахна аС - има за кво. Невероятен бук изплува изпод слоевете боклуци - разбирай "лак", разбирай ЧУМАТА ЗА ДЪРВОТО - безир... Тва ми е криптонита на мен... НИКОГА НИКЪДЕ БЕЗИР

На нашия няма батали, безир или каквато и да е там гняс... 

On 2/16/2023 at 4:42 PM, RaptoR said:

Чакай ся - ти лично ли го цикли :laughing1:

Не бе чичо Видене, то само се изцикли и лакира :) Нали ти казах, че имах прахоляк и в цепката на гъза :D 

24 minutes ago, kotora said:

Не бе чичо Видене, то само се изцикли и лакира :) Нали ти казах, че имах прахоляк и в цепката на гъза :D 

Отлично знам какво се прави, та пак като за копченатискач - ти ли го цикли или стоя в стаята докато някой друг цикли, че имаше трици в гъза? :laughing1:

Е разбира се, че аз съм го циклил :) 

Ти верно ме взе за мезе :D Ще ме изкараш, че не мога да си сменя тоалетната хартия сам... 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...