Jump to content



Photo

Проблем с Видео карта


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Mazev

Mazev

    Член

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 07 December 2018 - 14:41

Здравейте, купих за един приятел Sapphire R9 290 от OLX, реших да е пробвам на моя компютър, който е със същата видео карта. Преди Welcome екрана на Windows 10 черен екран и No signal input. Пробвах е на dipsleyport, hdmi и dvi без резултат. При стартиране на компютъра вади картина, влизам си в биоса и няма проблем. Може ли проблема да е с видео картата или аз бъркам някъде? Купувача ме уверява, че той не е имал проблеми.


Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3 | Intel Core I5-2500K + CM Hyper 212 Evo | 4x2 GB DDR3 1600 Kingston HyperX Genesis | Sapphire Trix-OC R9 290 | SSD Intel 530 120GB + WD 1TB Caviar Black 64MB + 3TB Seagate 64mb | Corsair CX600 


#2 w00x

w00x

    the rain on your parade

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 24592 posts

Posted 07 December 2018 - 15:32

Звучи като да е проблем с картата. Пробвай какво ще стане с някакво Live CD на линукс, да не се прецакват драйверите... Въпреки, че аз смених една AMD карта с напълно различна AMD карта и нямах никакъв проблем при буут. Дори и драйверите си работеха. При теб с една и съща карта проблемите трябва да са минимални, но знае ли човек.


Posted Image

#3 Mazev

Mazev

    Член

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 07 December 2018 - 16:27

Пробвам при човека за който е купих, тръгна, до момента в който инсталирахме драйверите и черен екран пак

Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3 | Intel Core I5-2500K + CM Hyper 212 Evo | 4x2 GB DDR3 1600 Kingston HyperX Genesis | Sapphire Trix-OC R9 290 | SSD Intel 530 120GB + WD 1TB Caviar Black 64MB + 3TB Seagate 64mb | Corsair CX600 


#4 w00x

w00x

    the rain on your parade

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 24592 posts

Posted 07 December 2018 - 17:08

Това е много странно. Пробвай стар драйвер някакъв. Пак ли проблеми?


Posted Image

#5 Mazev

Mazev

    Член

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 07 December 2018 - 17:29

То е мъки и без драйвер да влезе в windows едно мислене, явно сме се преебали.

Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3 | Intel Core I5-2500K + CM Hyper 212 Evo | 4x2 GB DDR3 1600 Kingston HyperX Genesis | Sapphire Trix-OC R9 290 | SSD Intel 530 120GB + WD 1TB Caviar Black 64MB + 3TB Seagate 64mb | Corsair CX600 


#6 w00x

w00x

    the rain on your parade

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 24592 posts

Posted 07 December 2018 - 17:32

Явно наистина нещо не е наред. Може да е от някой кондензатор и да не сте се прецакали много. Ако се сменят ще се оправи. Като се откажете тотално - сваляй охладителя и започвай да я гледаш.


Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users