Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте блог с контрол на достъпа


JDFU

Recommended Posts

Моля, предложете някоя добра платформа за обмяна на идеи. Това, от което имам нужда е следното:

 

- Съдържанието да се създава не по-трудно от това да пишеш във форум или фейсбук. Би било добре да поддържа текст, аудио и видео.

- Съдържанието да се създава от няколко автора и да може да е удобно за преглеждане. Ако има и допълнително възможност за експорт под някаква форма още по-добре.

- Администратора на нещото да има добър контрол над това кой какво вижда.

- Системата да не изисква колосално усилие за първоначално конфигуриране и последваща поддръжка. (т.е. бих хоствал нещо, само ако е супер супер добро)

 

От всичко, казано съм се насочил към някаква блогинг платформа, но от сравнително бедния ми опит, не съм видял нещо, което да пасва напълно. В момента проучвам системи, които са насочени към учители/ученици и изглежда, че там намирам най-близките попадения до това, което ми трябва. За съжаление има десетки такива, и проучването си е дълъг процес.

 

По принцип, нещото ми трябва за да организирам затворена бета група, където участниците да използват платформата, за да споделят впечатления (малко по-описателно) и в последствие с колегите да имаме достъп до тях на момента и в по-късни етапи. Естествено искаме и някаква форма на двупосочност.

 

За момента класически форум (поне не от най-разпространените) не ни върши работа, поради по-трудния сетъп, не съвсем удобното менажиране на правата и недостатъчното разделение м/у репорт и коментари.

 

Ще съм благодарен, ако някой сподели опит по темата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...