Jump to content
BulForum.com

захранване за tv media box


Recommended Posts

41RRAcP2tKL.jpg

 

 

слагам тази снимка, за да се обърне внимание на буксата ... иначе е "стандартно" за повечето такива джаджи 2A на 5V

 

п.п. бях до кузмов(електроникс) през седмицата, но там нямаха такова, което да пасва ... 

Link to comment
Share on other sites

Ако имаш предвид Кузмов там на Охрид, по-добре се откажи. Аз наскоро открих друг магазин, където има в пъти повече неща, на кръстовището на Скопие и Македония - Елимекс се нарича, откъм малката паралелна на Македония уличка, на ъгъла. Вече само там ходя.

В най-най-краен случай ако не намериш никъде, вече е възможност и да го отвориш и да си запоиш жици директно на платката, за захранване.

Съмнявам се някой да има бокс и да иска да се раздели само със захранването, поне вероятността е много малка според мен.

Link to comment
Share on other sites

Конектор трудо ще намериш като този. не е от най-предлагането, така че си намери подходящо захранване, резни тоя кабел и си го свържи със захранването.

 

Елимекса е там от години, а преди това беше до хотел Севън Хилс на колелото, но нещо не вървеше там, което е обяснимо де. Много са точни в Елимекс, поръчваш си, доставят ти, знаят какво правят повечето служителки, та са читави, искам да кажа.

Link to comment
Share on other sites

............знаят какво правят повечето служителки, та са читави, искам да кажа.

Точно за този магазин пък е точно обратното, пълна трагедия е мадамата. А за полупроводниците които предлагат - повечето са ментета.

Link to comment
Share on other sites

От този съм си купувал дребни неща, пазарувам главно от този до ПУ и там са в час. Но и в този не ми е направило впечатление да не са в час, но щом казваш, вероятно е така. По-често пазаруваш, а и специфични неща, където си проличава дали са наред тези.

 

В онзи магазин, в който ме прати веднъж, са много читави също. Тези дни ще те изтормозя с едно дистанционно за кола, което нещо не е наред, вероятно бутон за смяна...

Link to comment
Share on other sites

Да, мадамата в този на Македония не е много в час с нещата, често дори елементарните, но все едно, има богат избор, и е добре авторът да се отбие да види. На негов фон, Кузмов е трагедия откъм налични неща. Е, понякога човек може и да улучи ако търси нещо, което го имат.

Иначе да, мадамата в Елимекс ми каза, че от около 2г. са там, но аз отде да знам, рядко търся неща, а попаднах на него едва след като търсих онлайн да купя нещо... специфичен бушон ли беше или някакъв кит.., и с изненада открих, че има магазин в квартала.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...