Jump to content
BulForum.com

Vupros kum ribarite


DAGOTA

Recommended Posts

Sigorno tuk ne moje da niama ribari.Mojeli da mi dadete saveti za ribolov na projina i kak da napravia kuspeto ili zahrankata oshte po-aromatna.Vuprosa e,che na iazovira,koyto hodia na dunoto ima pone edin metur tinia ot zahranki i drugi podobni balamachi :D .Ribata hem e gladna hem ne e!

 

Kajete mi savet za projina (moje i za pero ama ne e predpochitano,zashtoto hvurlish i vadish vednaga slunchok).Taia tupa riba dori ne pomerisva kakvo lapa,a vednaga se nahvurlia kato nevidiala (ima sluchei,koito taia tupa riba se nahvurlia i na gola kuka).

 

Seki savet mi e ot polza. :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Mi men men interesuva to4no kakva riba iska6 da hvane6??6toto za seki vid riba si ima harakterni zahranki i harakterni tehniki? :confused

Link to comment
Share on other sites

Отиваш в рибарския магазин и питаш за захранка за шаранови риби и те ти дават в едни торбички.Като идеш на язовира го размесваш с вода така че да не е много рядко,нито много сухо,слагаш на пружината,а на куките на едната млечна царевица,на другата хляб или червен червей и чакаш.Преди да хвърлиш разбира се трябва да захраниш мястото на което ще ловиш.

Link to comment
Share on other sites

Отиваш в рибарския магазин и питаш за захранка за шаранови риби и те ти дават в едни торбички.Като идеш на язовира го размесваш с вода така че да не е много рядко,нито много сухо,слагаш на пружината,а на куките на едната млечна царевица,на другата хляб или  червен червей и чакаш.Преди да хвърлиш разбира се трябва да захраниш мястото на което ще ловиш.

Да това е добра идея.Ама имаше аромати в едни шишенца които са толково силни,че и 1-2 капки стигат! :woot :)

Link to comment
Share on other sites

Ot 5 godini hodia na riba i mnogo dobre znam kak se zaburkva zahrankata i kade se slaga vuprosa e kak da nakaram ribata da bude po-aktivna i kade da ia tursia...

Link to comment
Share on other sites

Mi ribata ako ne si e aktivna ti nqma6 na4in kak da q napravi6 takava! :) Maikata mu e 4akane i da uli4i6 to4niq moment!Ako nqkoi kaje 4e ima na4in da napravi6 ribata aktivna zna4i ne6to ne e nared! :punk

Link to comment
Share on other sites

Един съвет и от мене.Пробвай с леблебия(по-ситничка),накисната във ванилова есенция.А за самата захранка-на кюспето няма смисъл да му слагаш каквото и да е-достатъчно е да го запечеш леко със запалка.За пружината-за тоя тип риби е най-добре смесената захранка-смес от по-твърдо тесто от външната страна и по-меко,почти ронещо се-отвътре.Препоръчвам ти,ако външната смес я правиш от някакъв хляб или специализирана захранка,вътрешната да е от царевично брашно.

 

Наслука!

Link to comment
Share on other sites

Аз съм страшно зарибен по риболова, но за съжаление не съм ходил тази година.Вие къде ходите за риба :smile1:

 

Трябва да си вземеш ванде ренд(френска захранка но я има и в бг магазините)

с нея рибата кълве като луда :punk

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...