Jump to content
BulForum.com

HTC или Samsung?


Legop4o

Recommended Posts

Здравейте! Избирам си телефон, който да е андроидски и да ми е удобен за ползване с една ръка и за носене в джоб - не обичам прекалено големите модели. След малко ровене се спрях на HTC One S и Samsung Galaxy S3 Mini. За съжаление отдавна не се интересувам по-сериозно от новите предложения на пазара и не знам на коя алтернатива да се спра. На пръв поглед HTC-то има значително по-добри характеристики, но не знам доколко това има значение за реалната му употреба (досега само с iPhone съм работил и сравнявам всичко с него, ама много им набрах на тия ябълковци вече...) Всякакви мнения по въпроса ще са добре дошли - а ако имате и други предложения освен тези две ще се радвам да разбера за тях! Благодаря ви предварително

Link to comment
Share on other sites

Въпрос на вкус. Една и съща платформа, различни процесори, малко по-голем екран на HTC-то. При HTC липсва слот за карта памет, ако вградените 16 гиги са ти малко.

Темата ще се превърне в караница кое е по-доброто...

Важното е теб да те кефи и да ти е удобен. Другото са бошлаф приказки :)

Link to comment
Share on other sites

Малко са старички, но от двете, аз бих предпочел HTC-то заради изработката, отделния графичен чип и по-добрите характеристики. Процесора по бързина при ежедневна употреба е същия като този One X.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...