Jump to content
BulForum.com

Автомивка Лъки гр. Пловдив - Мошеници !!!


Nanko

Recommended Posts

Закупих си ваучер от грабо за автомивка

Линк към офертата

 

Комплексно външно и вътрешно измиване на автомобил, плюс вакса против UV лъчи - за 6.90лв, вместо за 17лв

Бонуси към офертатаВсеки клиент, закупил ваучер, получава комплимент - ароматизатор за кола или чаша кафе.

 

2 пъти ходих до там и нямаше никой. Звънях и на телефон: 0898 628 463 но беше изключен!

Днес звъннах пак и ми казаха да заповядам когато имам възможност. След като колата ми беше "измита" по нея имаше черни следи от мръсотия. Човека който ми "миеше" колата не пожела да направи нищи по въпроса. След като ми съобщи, че е привършил го попитах няма ли да слага вакса, на което той ми отговори категорично, че няма да прави нищо повече. След което започна да ми повишава тон и едва ли не щеше да скочи да ме набие. Казах спокойно, без да повишавам тон, какво е написано във офертата и ако няма да ми слага вакса да си приспадне парите и да ми върне част от тях. Отсреща получих словесна нападка и явно разговора клонеше към бой. Реших да не се занимавам повече, пожелах на човечеца приятна вечер и си тръгнах!

 

Ето им е официалната страница: http://easy-wash.bg/index.php/2010-08-07-11-26-16/11-2010-08-07-11-24-52/53--2010.html

 

Накрая като се прибирах установих, че една решетка от таблото на колата ми е счупена!

Link to comment
Share on other sites

Пиши и на сайта от който си взел офертата, може да им я свалят като некоректна, да няма други пострадали. Отделно, не знам дали може да подадеш жалба към КЗП, че са те подвели/измамили с рекламата. Предполагам и описания бонус ароматизатор не са ти дали? Направо си е подвеждаща реклама - може доста яка глоба да им изпраскат.

Направи си скрийншот на офертата както е в момента, преди да я променят или свалят. Да си имаш копие, което да покажеш ако ти го искат.

Link to comment
Share on other sites

Казаха ми за тях в един др. форум, но нещо не мога да го отворя: Oops! Google Chrome could not connect to www.kzp.bg

Нито ми измиха колата както трябва, нито ароматизатор получих, нито чаша. Всичко което получих е оплакване с вода (същото както последните два дни в който валя) и бонус една счупена решетка от таблото в колата. И това удоволствие ми струваше над 10 лева (слагам и разкарването до там, общо 3 пъти). Решетката не знам колко ще струва

Link to comment
Share on other sites

На мен ми се отваря сайта. Пробвай и без www. Може пък да има проблем твоя доставчик с DNS -те нещо, или пък е имало проблем с техния сайт точно когато си пробвал. Но най-добре е ако можеш да отидеш на место - хем ще може да ги разпиташ дали проблема е за тях, има ли смисъл да се оплачеш - т.е дали ще могат да направят нещо и т.н. Съвсем различно е от подаването на жалба в нета.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...