Jump to content
BulForum.com

Очила за 3D филми

Recommended Posts

• 3 months later...
  w00x said:
незнам кой питаш, но мойте бяха в една книга която е като учебник, как се правят такива фигури (дето като ги погледнеш и се "съживяват"). а по принцип не се прави от плексиглас. можеш да потърсиш в интернет.. има упътвания как се правят такива очила. аз намерих 3.

Ще постнеш ли къде си намерил тия упътвания, да не се мъчи народа :)

daddydj said:
Ще постнеш ли къде си намерил тия упътвания, да не се мъчи народа :)

Търси в Google. ;) Аз много лесно ги намерих. К'во толкова ще се мъчиш не знам. :confused

Edit: Виж тук. :)

• 8 months later...

Тряя ли да имаш няква специална програма за да ги подкараш тея филми или ти трябват само очилата?

Robi_89 said:
Тряя ли да имаш няква специална програма за да ги подкараш тея филми или ти трябват само очилата?

Само очилата.

• 3 years later...

Уфффффффф. Да повдигна малко темата , за да не правя нова:). Някой да знае къде могат да се поръчат такива 3D очила ? Трябват ми 2 комплекта , ако са от хубавите като във "Фламинго" - още по-добре. Цената е без значение ... почти :) А гледам , че беше даден линк към софтуер, с който игрите от типа на Half-Life стават 3D, но нещо сега сайта е променен , ако може някой , който е запознат да даде инфо и по този въпрос моля :)

Edit : намерих очила :) 2 чифта в комплекта : анаглифни/стереоскопични Red – Cyan (с червен и синьо-зелен филтър) , ( забравих да попитам - хартиени ли са или като тия във Фламинго , та не мога да ви дам инфо какво точно са , но като ги получа ще пиша коментар ако го интересува някой ), с някви филми и диск с описание нещо за монитора някви настройки , цената е 12 лева . Ако някой го интересува - мога да му дам телефона на човека от София :)

Едит 2 : очилата са хартиени . Ако някой си има на идея къде мога да си взема такива като във Фламингото - да казва :)

По въпроса за игрите - как могат да се преправят да ги играем 3D - все още си стои въпросът.

Have phun!

iZ3D

Пробвано е с WoW. Работи. Самоче освен анаглифния режим, другите не ги разбрах как се ползват. Анаглифния е очевиден :)

Аууууу, супер си w00x :punk :punk :punk Сега ще дръпна драйверите да видим как ще се справят, пък ще се пробвам да си поръчам и от очилата 4 комплекта, да видим дали ще се навият да ми ги доставят от Америката :rolleyes:

Edit : лелееееее, тия могат да ги доставят, но като видях колко искат за пощенси разходи до милата ни татковина - 52 $....... :wacko: , а аз поръчах само 4 чифта очила за почти 40 $ ....... :wacko: ... то доставката повече от самите очила е*ати ! :lol:

• 1 month later...

АЗ имам комплект състоящ се от два броя анаглифни/стереоскопични Red – Cyan (с червен и синьо-зелен филтър) очила и диск с анаглифни (триизмерни) филми, картинки и други екстри.

Мога да го продам на някои ако желае -2 чифта очила и DVD диск с 5 триизмерни филма.

Съдържаниети на непълния DVD диск :

*Филми : Shrek 3D (Български субтири) ; Spy Kids 3-D Game Over (Български субтири) ; IMAX Bugs! in 3D ; Insane Clown Posse - Bowling Balls

*Голямо разнообразие от анаглифни картинки и тапети

*3D-Stereoscopic Atlas of the Human Brain - анатомична енциклопедия с триизмерен образ на мозъка, много подробен.

http://img509.imageshack.us/my.php?image=08102008089ji8.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=08102008091hs7.jpg

Цена: **** (Май си объркал раздела - продажбите са другаде)

някой ако желае да ме търси на ПМ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...