Jump to content
BulForum.com

windols xp


Recommended Posts

Искам да попитам кои windols xp ще е по лек за нетбук sp2 или sp3 .Става на въпрос за acer aspire one zg5.И още едно въпростче... Понеже е със 512 рам и искам да кача още. Пише че максимума е до 1.5 Gb ram и се чудя колко ще е най добре да сложа .Още 512 или сяла 1gb ?

Link to comment
Share on other sites

Евала правопис! Уби коня!

 

Стига де, всичко му се разбира...по-добре ела в търговския раздел, за да разбереш как се пише "уръжие" и "линдолс". :P

 

 

@vach0, колкото и рам да сложиш (над тази, която имаш в момента) - все ще е добре. А относно операционната система, има и олекотени XP версии (lite), които се държат доста добре, най-важните им функции са запазени и същевременно не изискват много ресурси.

Link to comment
Share on other sites

Много ти благодаря Midex ! И то за пореден път... Много точен, знаещ и коректен човек ! Колкото до Assasin ли е админ ли е... какъв е незная. Много полезен коментар си написал евала! Искушавам се да ти тегла една честно и на такива като теб! Бързах адски много за работа и понеже ми беше спешно го написах набързо .А отайка като теб като не разбира от нищо по добре да си трае. От такива ,които гледат само да спамят и да се правят на интересни ми е писнало! Надявам се правописът ми да ти е допаднал. :]

Още веднъж 10х Midex ;]

Link to comment
Share on other sites

Въчо, сори, но бързаш или не, леко си неграмотен. Поне сега - като отговаряше и реши да се оправдаеш с "бързането си", можеше малко да се постараеш. Иди-дойди пунктуационните грешки, ама да правиш и граматичски в такова изобилие е срамота!

Link to comment
Share on other sites

Ето го следващият глупак . Абе ти да не си учител по български бе .Човек да не е да попита нещо егати глупаците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Моля, заключете темата.

Link to comment
Share on other sites

Прави лошо впечатление неграмотността, която завладява все повече и повече българското население!

 

Между другото, може и глупак да съм, при положение, че учителите ти не са успели да те научат да пишеш, та аз ли?!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...