SteveN Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 По невнимание си дублирах поръчките, и се сдобих с едно излишно мини-микроскопче. Точно такова Излезе ми 6 лв, толкова му и търся, няма защо да ми стои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Запази ми го, до два дни ще ти кажа дали ще го взема, става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Взимам го! От къде да дойда да го взема. Камен 0888565950 (Глобул) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Много се извинявам на Grimjaur , но с Камен се познаваме, знае ми телефона, и ми се обади почти веднага. Казах му да пише в темата, и на практика, макар и постът да е секунди по-късно, но на практика ми се обади по-рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Едва ли ще остане, че и аз да се редя на опашката но исках да питам продавача дали няма възможност за в бъдеще да "сбърка" още няколко пъти поръчката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Доколкото познавам Камен, няма да остане...даже вече може да е в него. Ако продавачът не иска или няма намерение да се "обърква", аз може да се "объркам" като си поръчвам нещо за мен, само дето това го намирам с най-ниска цена $5.7, което днес прави около 9+ лв, а след няколко дена, като гледам как върви курса на долара - и 10 лв. Освен това имай предвид, че китайците започнаха да се готвят за тяхната си Нова година и всички пратки поръчани от тук нататък ще имат голямо закъснение (всяка година по това време е така). Затварям темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.