Jump to content
BulForum.com

FIFA 12


Antares

Recommended Posts

fifa12_box.jpg

 

Официален сайт.

Системни изисквания:

OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7

CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ (Dual core processor /Core duo 2 or better)

RAM: 2 GB

GFX: ATI RADEON HD 2900 / NVIDIA GEFORCE 8800 GS

GFX RAM: DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).

DirextX: DX 9

 

http://www.youtube.com/watch?v=Eh5S_E_ysig

Link to comment
Share on other sites

И нека аз се разпиша първи с въпроса си :

Абе кво става с тая игра- като я пусна ми пише, че трябва да натисна на едно място Accept, за да мине някакъв Release date check преди да мога да започна да играя. Като стане това, ми изписва, че играта не е оригиналната и не мога да я играя. Освен Accept на това съобщение има и Exit, обаче ако го натисна него направо излизам и все едно съм изключил играта. И в крайна сметка не знам какво да трябва да направя, за да тръгне играта ?

Link to comment
Share on other sites

А играта оригинална ли ти е или е така да се каже "trial"? При мен всеки път иска да мине през гадният Оригин и да съм логнат. Знам, че може да го зарежа пуснат без да се логвам, но трябва да е пуснат задължително иначе не ме пуска вътре. Виж дали и при теб не иска това.

Link to comment
Share on other sites

Еми мисля, че не е trial. Изтеглих я от Замундата и пишеше reloaded. И честено казано, не разбирам какво ми обесняваш.

 

Ето всичко което излиза на това съобщение, кат осе пробвам да стартирам игарта:

 

"Release date check

This software requires an online Release date check on the firts launch after installation and will occur with each start of the application until the release date is reached. For this an active internet connection is required.

Application and hardware identifiers are sent to the time server.

If the release date check passes, a description key is received from the server and the application files and foldsers are decrypted and repleaced.

Plis click on "Accept" if you want to continue or click "Exit" to abort this process."

 

И ся ако натисна аксепт, ми изпраща някаква дата и час, например на другия ден, в който всичко ще е готов и ще мога да започна да играя. Обаче пък тогава ми изписва, че играта не е оригинална и ако искам да я играя трябва да я купя. Ако пък натисна екзит излиза от приложението и все едно съм изключил играта.

Link to comment
Share on other sites

Е под "триал" имах предвид точно това, което казваш за замунда :) В смисъл не си направил преордър.

Иначе относно проблема ти, мога да кажа само, че такова нещо не е забелязал никой от познатите ми ползващи торента. Да не би да има отметка някаква за връзка със сървъри на ЕА, която може да махнеш или оставиш и там да е проблема? Датата на компа ти предполагам е реална?

Иначе Оригин е програма на ЕА, с която свързват профила ти и постоянно ъпдейтват разни глупости. Върви със самата игра като допълнително инсталационно приложение. Май се казваше ЕА Онлайн (което после ъпдейтваш и става Оригин) или нещо подобно.

Пробвай да махнеш всичко, което имаш на ЕА и инсталирай наново. Внимавай за ако има отметка и връзка с интернет.

Link to comment
Share on other sites

Ааа това, което казваш с ЕА Онлайн ми се е появявало друг път на оотделно съобщени след инсталация и аз съм го махал, ама сега нямаше нищо такова. Натиснах сетъпа, след като почна да зарежда и уж да инсталва и накрая изписа финиш и всичко уж било готово. По принцип ми се стори доста опростена инсталация за разлика от предипните игри.Като цяло се появи един единствен прозорец и нищо повече. А иначе как се процедира с този преордър?

Link to comment
Share on other sites

Ами то вече май не може да се каже preorder, понеже играта в щатите излезе, но по принцип има сайтове които се занимават с това. Примерно в Амазон или някой като този: http://www.gamekeystore.net/newstore/fifa-12 или този: http://www.cjs-cdkeys.com/products/FIFA-12-Origin-Digital-Download-%252d-CD-Key-SCANNED-IMAGE.html

Така фифа 11 ми излезе преди време 15 лв, когато в Пулсар я продаваха за 50 :)

Иначе по твоя проблем... махни всичко на ЕА, което имаш на пц-то. Преинсталирай, сложи нещата от папката инстал, която е в имиджа и кажи как е положението.

Link to comment
Share on other sites

При мен си тръгна нормално, спазвайки частично инструкциите от замундата. За няколко мача, моето впечатление от играта е шит. Откъм геймплей нищо, ама нищо не виждам, с което да превъзхожда 11. Добавили са още неща към мениджърските фичъри, още неща в модула кариера и до там. Алън Смит има най-ужасния глас, не знам кой го е излъгал, че става за коментатор, определено ми липсва гласа на Анди Грей. Имам чувството, че са изкопирали енджина от 11, сложили са малко повече и нови текстури, сменили са прическите на играчите и до там...

Link to comment
Share on other sites

Деееба, махнах всичко друго тяхно, направих пренстал и пак същото |-( Пускам имиджа през Даемън туулс, почва инстала, инсталва играта, слагам крака, пускам я и пак същото съобщение.

Link to comment
Share on other sites

А чете ли инструкцията? В папката на играта има папка (по памет) __Install, съдържаща Visual Studio и разни други неща. Тях инсталира ли ги?

Link to comment
Share on other sites

Абе тоя туториал е супер тъп и са променени всички контроли. Аз да не съм медиум, та да знам кой контрол къде е. Някой да знае кво е тва jockey и как се се минава тва ?

Link to comment
Share on other sites

Абе тоя туториал е супер тъп и са променени всички контроли. Аз да не съм медиум, та да знам кой контрол къде е. Някой да знае кво е тва jockey и как се се минава тва ?

Отваряш My Documents\FIFA 11 и от там копираш buttonDataSetup.ini и fifasetup.ini в My Document\FIFA 12. При мен се получи само с buttonDataSetup.ini. Това разбира се, при положение, че си играл FIFA 11 и там си си настроил бутоните. Добра практика е, да запазиш оригиналните файлове на 12-ката, ако нещо се обърка да можеш да възстановиш.

Link to comment
Share on other sites

От fifaconfig.exe

Бутоните иначе могат да бъдат настроени и през самата игра. Аз поне така направих... и след като ги нстроих си дадох запази профила и всичко си заспа.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

За сега не. Може евентуално да се емулира мултито на ЕА и от там да станат нещата, но за сега няма. Като цяло иначе самото мулти е идентично с това на 11та. Подобренията са козметични. За хора като мен които обичат да играят групово (от типа 2 на 2 и 3 на 3), играта е малко интересна. Бих се хванал да помагам в проект да им се ревърсни протокола за МП, но в момента адски ме мързи и нямам време за играта. Иначе предполагам, че за месец и ще стане работата. На първо четене не ми се видя да е нещо много сложно... евентуално като почне да се прави ако се задълбочи е друго. Въпроса е да се намерят желаещи да го спретнат.

Link to comment
Share on other sites

Дузпите разбрах как да ги бия, ама все още не съм разгадал как се хвърля вратаря като някой бие дузпа срещу мен ?

П.П. А и като съм в основото меню как се влиза в трейнинг моуд ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...