Jump to content
BulForum.com

Проблем с видео карта


Recommended Posts

Тръгнах да слагам кабела за TV out по време на работа на компютъра и като го вкарах се чу в тонколоните едно пращене и на монитора гледам черен трептящ екран. Веднага restart от копчето, обаче се чува едно пищене и не ще да тръгне. Веднага shut down. Чакам така, изкарах и кабела за тв аут. Пускам пак пищене. Отварям компютъра. Махам и слагам пак видео картата. Пускам и тръгва. Пак слагам кабела на ТВ аут, изведнъж ми размаза картината и не можех да мърдам мишката даже. Рестарт компа запали. Но се притеснявам как така от само едно слагане на кабела да стане такова нещо. Дали нещо не се е развалило. Тествах с бенчмарковете. Уж точките са същите като преди. Обаче на ФИФА 2004 ми се виждат чат пат трептения по картината.

Link to comment
Share on other sites

Proizvoditelite na Videota gore6to prepora4vat da se slaga i maha TV outa samo pri isklu4eno PC.Az sam s GeForce 4 MX440 i vednaj si kazah kvo tolkova i mahnah kabela pri rabota ma6inata mi directno uvisna.Posledstviq nqma6e no te savetvam ne pravi tazi procedura povreme na rabota.Ne vijdam kvo tolkova 6te mu darpa6 na toq kabel. :tongue

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с Радеон-ка и нямам проблени със слагането на кабела по време на работа. НО когато е вкаран кабела и тръгна да пускам компа на минитора (LCD) се изписва Input not supported. Странно. Като махна кабела се оправя.

Link to comment
Share on other sites

Като говорим за тв-аут вчера ми изгоря видео картата :D .Пъхам тв-аут в телевизора слагам захранващия кабел в контакта и отзад изведнъж изкочи искра и като извадих картата посредата имаше едно черно петно.За нищо не става вече :cry .Сега сам с временна а през седмицата ще си купувам нова.

Тук моля за малко помощ и да пишат хората които разбират.Компютъра ми е Интел Пернтиум 4 на 2.8гхз каква видео карта да му взема 120-140$ хубава.Коя е по добра за интел АТИ или ГеФорсе?

Link to comment
Share on other sites

Оф възможно ли е да е от жегата само на ФИФА 2004 на стадиона на Милан когато играя ми трепти в смисъл се появяват чат пак някви оранжеви линии. Не мога да си представа изведнъж кво стана само на тази игра на този стадион (поне другаде не съм забелязал до сега) 3Д марк ми дава същите точки като преди. Картата е в гаранция, но със сменен вентилатор от фирмата, от която е купих (Адроит). Би трябвало гаранцията да не е отпаднала, щото те ми го смениха.

Link to comment
Share on other sites

гаранцията не е отпаднала. пробвай да намалиш температурата в стаята и да отвориш кутията. освен ако нямаш доволна кутия с доволно охлаждане. тогава няма смисъл от отваряне, защото температурата с затворена кутия ще е по-ниска от тази при отворена. тва с играта може да става заради някакъв бъг или просто картата да изнемогва на тоя момент. стадиона да има някакви по-особени текстури.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...