Jump to content
BulForum.com

Едно питане за изводи за вода в стаята


Recommended Posts

Здравейте, имам следният проблем - в стаята имам 5 извода за вода(обратната вода отделно си има изводи). 3 от тях като отвия главният кран си работят и върви по тях студена вода, другите 2-ва са сухи и никаква вода не тече по тях....и видимо нямат връзка с другите 3-и (поне се вижда че са малко над тях). Въпроса ми е дали тея 2-та, където няма никаква водя в тях, са оставени евентуално да се вържат в банята от бойлера с топла вода и от бойлера в банята да мога да си ползвам топлата вода или имат някакво друго предназначение. Иначе апартамента е тип Боксониера и дефакто е една стая, в която се вмъква и кухненският бокс. Лошото, е че банята ми е направиха и не мога да видя, къде каква тръба върви.

Link to comment
Share on other sites

Малко странен въпрос, но предполагам са ти оставени 3 точки захранване - вероятно мивка, бойлер и пералня. Тази "стая" какво помещение се явява?

Link to comment
Share on other sites

Малко странен въпрос, но предполагам са ти оставени 3 точки захранване - вероятно мивка, бойлер и пералня. Тази "стая" какво помещение се явява?

Ами Боксониера е..така де голяма стая и отделно баня.....стаята се явява кухня,всекидневна и спалня :). 3-те точки е ясно закакво са :) , по- интересната част е другите 2-ве, защо няма вода в тях? Тъй като нямам никакви планове как е строено, незнам просто каква е идеята да имам 2-ве тръби, в които да няма нищо вързано.

 

Иначе сградата е нова..така де не е панелка от преди 20 години. За мен единственото обяснение е евентуално ако искам тея 2-та изхода да ги вържа към бойлера в банята,ама незнам защо строителя не ги е вързал.

Link to comment
Share on other sites

Затапи другите три и ще видиш как и през тези двата ще потече вода laughing.gif

Ами те и 5-те са с тапи :)....то проблема се появи като почнах да си слагам кухнята и почнахме една по една да махаме тапите на тръбите, да видим къде е топлата вода,но се оказа че нямам такава,а вместо това 2-ва изхода в които няма нищо :). Все си мисля, че строителя ми е дал избор дали да си вържа топлата вода от бойлера в банята да дойде до стаята(по тея 2-ва изхода) или ако искам да си вържа юнга в стаята и да не ползвам чак от бойлера в банята. Според мен е трябвало майстора, който ми е правил банята да навърже в банята топлата вода, в тея 2-ва изхода,ама го е мързяло :), пък банята е завършена и аз си нямам идея къде са тръбите вече :)

Link to comment
Share on other sites

Най-вероятно е така, но с такива обяснения без да го видя не мога да кажа със сигурност. При положение че нямаш централна топла вода се оставят изводи по подобен начин. В случая "сухите" ти отвори са както следва - един на изхода на бойлера и един на мивката за топлата вода, идваща от бойлера. Поне логически е така.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...