Jump to content
BulForum.com

Броим българите в чужбина


kiwi

Recommended Posts

Понеже НСИ не смятат за нужно да разберат броя на българските емигранти, ПП Другата България се е заела с тази дейност. Сънародниците могат да се преброят онлайн на адрес https://iniesme.bg/ като това става безплатно и по желание. За разлика от 3млн ( и може би повече), които сами платихме за да ни изброят хиляди преброители.... партията сама финансира кампанията.

 

Мисля че е за добро, вие какво ще кажете???

Link to comment
Share on other sites

Хубава инициатива ми се вижда. Ще изпратя линка на познатите си българи зад граница. Само, не можах да разбера кога и къде ще обявят резултатите.

И мжд. разбрах, че статистиката на НСИ била цялата в грешки, оказа се, че не са успели да преброят доста хора, а са отказали да ги преброят след изтеклия срок...

Link to comment
Share on other sites

Абсолютна малоумна инициатива.

Как си мислиш, че хората ще си предоставят личните данни на някаква политическа партия, която претендира само да извлече статистическа информация?

Информация за сменилите си гражданство и такива направили си адресна регистрация извън България вече съществува във Външно Министерство. Така, че подобна кампания би била полезна да преброи нелегалните българи зад граница, тъй техния брой не е известен. Дълбоко се съмнявам, че някой от тях изобщо ще посети тази страница.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...