Jump to content
BulForum.com

Какво ще вземеш със себе си на самотен остров?

HEKTIK

Recommended Posts

fluffy said:
Аз ще си взема трима мъже, три бутилки "Jack Daniel's",три кила течен шоколад,. един чук и няколко пирона.Три дни ще, ям ще, пия и ще ги изнасилвам, а на четвъртия ден ще пришпоря мъжагите да ми сглобят лодка и ще си се върна в  :lol: цивилизацията, щото и в Рая писва!!!!!!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:

Ne ti trqbvat 3-ma, samo 6ti tejat. Po-dobre vzemi samo men, 6toto i bez tva struvam kolkoto 3-ma

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

ЗА какво ви е тоа самотен остров,аз пък въобще не искам да се отделям от реалността и от сегашния си живот.Да си живея както си искам ,но тук в тоя свят, въобще нямам нужда от някви измислени острови, стига ми въображението:)А пък и ме е страх ,че на онзи вълшебен остров живота ми ще изгуби смисъл....Някои от вас са писали ,че ще им омръзне ,ама ако знаеш как да се забавляваш и да праиш така да не ти е скучно...едва ли.Просто не ми тряа рай ,за да си живея и да си се кефя на живота....за кво ми е самотен остров, като ше водя само някакво безполезно съществуване?

jane doe говориш така щото си 8 клас тогава е супер шоу пък и ако на самотния остров си с любимия човек и имаш каквото искаш бих ти казал че ще е доста приятно и наистин аще омръзне но тогава ще хода до "цивилизацията" за малко и се връщам пак :)

HEKTIK said:
Аз лично бих си взела наркотици,мъж и музика...банално,но перфектно :P

Мммммммммммммм Наистина перфектно! Малко алкохол и два-три чувала с предпазни средства само бех допълнила :D Другото е просто въображение :P

PC - то с всичко което съм инсталирал на него,

Сателитен модем,

Спрайт в индустриални количества,

Момичето, което харесвам, :pirate

и...лодка в случай че искам да си ходя ( не ми се вярва ). :pirate

Blitz_krieg_1941 said:
PC - то с всичко което съм инсталирал на него,

Сателитен модем,

Спрайт в индустриални количества,

Момичето, което харесвам, :pirate

и...лодка в случай че искам да си ходя ( не ми се вярва ). :pirate

pcto sas mnogo muzika.

internet.

nqkolko priqtela.

priqtelkata.

i bezkraino koli4estvo alkohol.(po vyzmojnost doma6na rakiq)

i da ne zabravqme uzvo4enie kato za koncert na nqkoi stadion :)

Към всички които искат да си вземат комповете:

Шабе пичове, отде ток за тоя компир бе!!! акумулатора ще се скапи на 10-тия час. Със слънчеви батерии няма смисъл. Ще блъскаш цял ден на компа и за вечерта няма да ти остане нищо. Призовавам ви да измислите нещо ( моя малокапацитетен акъл не успя ).

А ако трябва да избера само едно нещо с което да си прекарам чудесно на острова то тва ще е сателитен телефон ( все пак по някое време ще огладнея и ша си ходя ) :pirate

Blitz_krieg_1941 said:
Към всички които искат да си вземат комповете:

Шабе пичове, отде ток за тоя компир бе!!! акумулатора ще се скапи на 10-тия час. Със слънчеви батерии няма смисъл. Ще блъскаш цял ден на компа и за вечерта няма да ти остане нищо. Призовавам ви да измислите нещо ( моя малокапацитетен акъл не успя ).

А ако трябва да избера само едно нещо с което да си прекарам чудесно на острова то тва ще е сателитен телефон ( все пак по някое време ще огладнея и ша си ходя ) :pirate

Е ще намерим начин ве :) то ще е някакъв модерен остров с АЕЦ :D даже и ще има интернет доставчик :bgrin:

veso_e_izrod said:
Е ще намерим начин ве :) то ще е някакъв модерен остров с АЕЦ  :D даже и ще има интернет доставчик  :bgrin:

Не трябваше ли да е самотен остров бре? :) А да сетих се сигурно в АЕЦ-а ще бачкат роботи :) Но май по- добре да е ВЕЦ, щото има водичка :))

Fostar said:
Не трябваше ли да е самотен остров бре? :) А да сетих се сигурно в АЕЦ-а ще бачкат роботи :) Но май по- добре да е ВЕЦ, щото има водичка :))

Е може и ВЕЦ :) а нета ще е на визио щот не си личи някой да бачка при тях сигурно са само роботи ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...