Jump to content
BulForum.com

Подарявам коте

Recommended Posts

Намерих Дара на 30-и Декември, като пристигнахме в Чепеларе, за да празнуваме Новата година. Миличката веднага се завъртя около нас. Като я повиках дойде и взе да се умилква. Много мъчно ми стана, че беше доста студено, затова, с последния багаж, качих горе и котето. Милото беше много доверчиво, въобще не понечи да ме одраска или захапе. Горе, след като изслушах лекцията от жената на тема "не можем да прибираме всяка хубава котка" и "аз си харесах едно голямо куче, да го вземем и него", нещата се поуспокоиха. Дадохме на Дара да хапне, да пийне мляко и вода. Тя милата, след като се наяде, просто ни легна в краката и заспа. Нямах тоалетна(естествено), та и сложих в едно легенче накъсани картони и малко пръст от саксиите. Никой не вярваше, че момичето ще иде там, но след като я поставих няколко пъти вътре - чудо, изходи се. След това се изходи още 1-2 пъти, пак там и си легна.

На другия ден и взех тоалетна, храна, играчки някакви.

Котето основно спа и яде. Ходеше само в легена с тоалетната.

Върнах се в Пловдив, и както се опасявах, моя котарак побесня. Само мяука, нервира се. Сега съм го затворил в кухнята, за да огранича контактите им.

Дара, миличката изтърпя геройски един преглед при ветеринар, след пътуването с кола(през време на което, само спеше, миличката), при който се установи, че е в добро физическо здраве. Беше обезпаразитена вътрешно, пуснахме и кръвна картина. Всичко е наред - Дара е една прекрасна около 6-месечна котка.

Сега живее в хола и спалнята. Яде, ходи си по нужда само в тоалетната. Миличката, много обича да я галят. Гуши се в теб, мърка. Едно малко леко пухче, което има нужда от много любов. Направо ми разби инстинктите да се пазя от моя, та пак съм надран... Той сега ми е официално сърдит.

Апропо, Дара търси своите мили стопани. Момичето е изключително кротко, гальовно и красиво. Невероятно мило същество.

За съжаление, аз няма как да я задържа, защото сме на квартира, вече имам двегодишен изключително доминантен котарак, а до 10-ина дни си взимам и самоед. За съжаление, ми е невъзможно да я оставя, макар да ми се иска.

В края на тази седмица ще я заведа пак на ветеринар, за да и направя ваксината и външното обезпаразитяване. Отложихме ги, защото исках да я изкъпя, че нямаше как да я вкарам вкъщи от улицата. В момента е едно малко пухче - толкова лекичка и мека. Аз ще платя за ваксината и външното.

Прилагам само една снимка, че нямам нейни. Довечера ще и направя повечко. Котката е с уникална окраска, не бях виждал такава. но истинския и чар е като я хванеш в ръцете си и я гушнеш. Просто ще се влюбите в това нежно създание! Гарантирам!

dsc00137rq.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ако някой познае в нея СВОЯТА котка - телефона ми е 0896 61 0896 - Жоро.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...