Jump to content
BulForum.com

Новини на турски език!!!


don_anton

Recommended Posts

kajete kakvo da napravim s teq novini kakvo vi e mnenieto za tqh

ako mislite kato men kajete kak da gi premahnem 4e te sa sram za cqlata naciq vse edno v USA da ima novini na vseki 2ri ezik 6toto to tam vseki si govori na kvoto iska pak i to4no na turski na tva malcinstvo koeto nqma mqsto v bg osven ako ne se 4uvstvat naistina bgri a ako e taka to ne im trqbvat novini na turski

neka napravim ne6to po vaprosa neka mahnem novinite na turski!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

хахахааххаха! да махнем новините на турски! ти как ги виждаш тия работи, бе??? как ще ги махнеш, като те си седят от 100 години. знаеш ли че ако се махнат тия новини тук ще стане такава войн, че си ебало майката. то че турците не им тряят, не им трябват, ама ка'т ги имат що да им ги махат. виж, майна, ние сме потрбители на един онлайн форум, какво можем да направим? нищо, никой няма да обърне внимание! а пък колко недоволни е имало преди нас.... щом до сега не са ги махнали, значи няма да ги махнат.

Link to comment
Share on other sites

Протести срещу новините на турски ми се вижда несериозно, виз за "паметника" е друга работа. Там засягат националната ни гордост като български народ, заслужил своята свобода с големи жертви. Иначе твърдо против новините на турски, да сложат новини на български в Турция и тогава ще си говорим пак :)

Link to comment
Share on other sites

аве за паметника наистина е много важно ма как може да има новини на туркски пална поигравка

нека напрвим нещо 4е не мога да ги трая майна някви предложения или мнения ?

а и шо ти се вижда несереиозно на теб харесват ли ти новините да гледаш националната си телевизия и да не разбираш кво се говори ?

Link to comment
Share on other sites

mnogo protiv sum novinite na turski. ami da napraviat i novini na grucki, na angliiski na nemski. tova Bulgaria li e ili kakvo. moje da ima niakakvo predavane na turski vednuj v sedmicata ama vski den novini na turski. eeeeeeeeeeeeee niama smisul

Link to comment
Share on other sites

да гледаш националната си телевизия и да не разбираш кво се говори  ?

ти гледал ли си ги изобщо? май не! защото отдолу си има "субтитри" на чист български. нормално е да има предавания на турдки. все пак голям процен от населението са турци, а в някои планински региони населението е почти 100% с турско.

Link to comment
Share on other sites

za tvoe svedeniq sam gi gledam znam za subtitrite no tova si e podigravka za men ne mi puka za horata deto bili v planinite i naselenieto bilo 100% turci tuk e bg i nqma mqsto za predvaniq na turski ezik po nacionalnata televiziq!!!

Link to comment
Share on other sites

po princip i na men ne mi se nravqt novinite na turski.no vse pak ako budem obektivni dosta hora v bg sa turci.te sa nai golqmoto malcinstvo v bulgaria.te dori obmislqt tam turskia da go pravqt 2-ri ezik vie novinite shte mahate ;) zarejete neka pravqt kvoto iskat.

Link to comment
Share on other sites

Примера ти с USA е леко нелеп... Там не само че има предавания на езици различни от американски английски - има цели телевизонни канали на испански и френски. А за новините на турски език - ще благодариш пак на USA... Тяхното виждане си е такова и нашите помияри копират.

И защо да ги махаме? Дайте, вика, да направим нещо да ги махнем. Да си седят. Така им затваряме устата - нека някой да каже, че не сме толерантни към малцинствата. А и без друго тези "турци", дето всъщност са си българи, не ги разбират.

Аз бих искал нещо друго да направим - дайте да видим как да накараме сърбите да пуснат новини на български за Западните Покрайнини - там живеят българи! Молдавия - и там живеят българи - и там да направим нещо. Русия - също. Гърция - също. Румъния - в Добруджа живеят българи. Дайте там да си насочим енергията - да направим така, че там където има българи да има и новини на български. Защото по тези места все още ги тормозят за това, че не се отричат от корените си и се гордеят, че са българи. Само дето нашите помияри, а и всички ние нищо не правим за тях. Оставили сме ги на кучетата. Трябва да се взима пример от Турция - ей на - измислиха си малцинство у нас и си извоюваха новини на турски. На нас даже няма да ни се налага да си го измисляме. Все пак България е единствената държава в света, която граничи от всички страни със самата себе си - на всякъде по границите ни живеят българи. И се борят сами за българщината. Ето за това помислете малко. Защо в тези държави няма новини на български?! И какво е направил всеки от нас за тези истински българи. Лесно е да си българин в България и да се биеш по гърдите "Булгаар Булгааар!"... Я опитай в Сърбия или в Румъния.

Link to comment
Share on other sites

4e teq novini gi ima ot super mnoo vreme...Ako nqkoi 6te6e da gi maha da gi e mahnal do sega!Ni6to nomoe se napravi :angry:

btw osven ma4ovete po kanal 1 gledate li ne6to drugo?(za NE)!Ko vi puka tolkoz togava?Gledaite si BTV :D

Link to comment
Share on other sites

щото никого не го ебе за българите, защото всички ни мразят. защо съдиите на първите ни два мача на европейското ни насраха? защото ни мразят, защото значт, че сме по - добри и способни от тях и не ни да ват да си развиваме потенциала. гледат да ни нашибат много здраво, за да зависим от тях и да ни използват. на балканите така сме се размешали - навсякъде има всякакви - турци, българи, сърби, гърци! ама само в България има малцинствена партия в малцинството, това не е ли излагация. тони сега каквоп ще кажеш? - да избием всичките хора на Доган ли? или да гръмнем парламента (дсобра идея, де:)) ov3rm4n не може да го направим - на никой не му се занимава, всички сме саилни на приказки, но делата ни куцат. абе, единствения ни проблем е че сме говеда- пълни говеда. иначе сме красиви , умни, изобретателния, имаме силен дух, ама сме говеда - прецакваме нещата. ако не бяхме такива говеда, сега половин Гърция щеше да е наша, да не говорим за Сърбия и Румъния.

 

да, точно БТВ ще гледам. те са такива педали, че няма какво да говоря. това е типшична американска телевизия.

Link to comment
Share on other sites

щото никого не го ебе за българите, защото всички ни мразят. защо съдиите на първите ни два мача на европейското ни насраха? защото ни мразят, защото значт, че сме по - добри и способни от тях и не ни да ват да си развиваме потенциала. гледат да ни нашибат много здраво, за да зависим от тях и да ни използват.  на балканите така сме се размешали - навсякъде има всякакви - турци, българи, сърби, гърци! ама само в България има малцинствена партия в малцинството, това не е ли излагация. тони сега каквоп ще кажеш? - да избием всичките хора на Доган ли? или да гръмнем парламента (дсобра идея, де:)) ov3rm4n не може да го направим - на никой не му се занимава, всички сме саилни на приказки, но делата ни куцат. абе, единствения ни проблем е че сме говеда- пълни говеда. иначе сме красиви , умни, изобретателния, имаме силен дух, ама сме говеда - прецакваме нещата. ако не бяхме такива говеда, сега половин Гърция щеше да е наша, да не говорим за Сърбия и Румъния.

 

да, точно БТВ ще гледам. те са такива педали, че няма какво да говоря. това е типшична американска телевизия.

na4i tva mnoo go mrazq na na s bulgarite 4e vse nie sme po po nai ot drugite(spored nas si) i 4e se drugite ni bili precakali.(ne viziram to4no ma4ovete ot evroto).govorq po princip.a po povod btv-to nz nqkoi da ima neshto protiv .fakt-a e 4e tova e nai gledanata televizia v bg.i ima zashto.tva 4e e po usa-shablon ne mislq 4e govori losho za neq.

Link to comment
Share on other sites

ако проследиш историята на България през вековете ще разбереш, че тази омраза наистина съществува. нацията ни е изключително надарена и способна.

а този американски маниер мен много ме драни, опити да ни направят като тях. мноого обширна тема е това за американското влияние върху измъчената ни страна.

 

руското кино е мноого по-стойностно от холивудските продукции. но това се харесва от публиката, защото другото не може да бъде оценено.

Link to comment
Share on other sites

да, точно БТВ ще гледам. те са такива педали, че няма какво да говоря. това е типшична американска телевизия.

???? Lo6o li e we?BTV ima nai-golqm rateing i e savsem osnovatelno.Ako ne progresirame v nqkakva posoko o6te 6te6e da gleda6 Rusko kino!

Kato nemojem sami da se u4im ot nai-dobrite(USA)

Link to comment
Share on other sites

vijte az nqmam ni6to protvi turcite no ne moga da priema novini na turski ezik tva 4e ne geldam kanal 1 ne zna4i 4e nqmam mnenie po vaprsoa gadnite novini a tva za bg v drugite strani e hubava ideq ma e trudno realizima

Link to comment
Share on other sites

американската пропаганда просто лъха от тази телевизия. не знам как още не са почнали да пускат американския химн и знамето на всеки кръгъл час. това едва ли не е реклама на американския "просперитет'. а америка е толкова развита точно поради тази пропаганда. защото народът им е малоумен и ако не има набиват онова "I pledge alliagance to the flag..." и не им пускат във всеки филм американското знаме и химна ще се разпаднат и ще настъпи такава анархия, че си ебало майката!

Link to comment
Share on other sites

moje da e vqrno tovak oeto kazvash no vse oshte se darjat mom4eta taka 4e nema problem sia za teh samo nedeite da se pritesnqvate .te sa si dobre.nia tuka da se gledmae kvo da praim 4e ima da gi gonimo shte eheeeeee

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...