batvlado Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Рутерът е в много добро състояние и работи безпроблено. Нищо не е флашвано и променяно по биос и тнт. Има си кутийката и всички кабели Ползвал съм го 2г с уаерлес и кабел и не ми се е налагало да рестартирам. 50 лв цена http://img51.imageshack.us/i/photo0025.png http://img838.imageshack.us/i/photo0024u.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 priqtel toi nov e 35 lv ti go davash za 50 da ne e valsheben? Imam interes no za normalna cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Кажи къде нов е 35лв, че и аз да си купя. За 35лв можеш да си купиш само АПи то скапана. Ако имаш претенции към цената коментирай я на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Кажи къде нов е 35лв, че и аз да си купя. За 35лв можеш да си купиш само АПи то скапана. Ако имаш претенции към цената коментирай я на лични. kade da ti kaja tuk ili na lichen ? http://erabg.com/products/view/category/17/ eto tuk nito e skapan nito e razlichen ot tozi pisah zashtoto imam interes i ako mu sloji podobavashta cena shte go vzema oshte sega. p.s. ako shte vzimash haide s men az mislq da vzema 1 che mi trqbva za dnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 kade da ti kaja tuk ili na lichen ? http://erabg.com/products/view/category/17/ eto tuk nito e skapan nito e razlichen ot tozi pisah zashtoto imam interes i ako mu sloji podobavashta cena shte go vzema oshte sega. p.s. ako shte vzimash haide s men az mislq da vzema 1 che mi trqbva za dnes Офтопик, но ще послужи да се изясни недоразумението. В Ера... рутерите са ментета, с изключение може би на ТП Линк. Нито Нетгиър е Нетгиър, нито Linksys е Linksys. Който не вярва - да отиде да види лично. Всички рутери на Нетгиър се различават тотално на външен вид от истинските - цветове, които не отговарят на истинските продукти, опаковките са обикновени - картонени без надписи, без запечатващо фолио, няма дискове с драйвери, няма страна на произход, на производство, тотално евтина пластмаса и т.н. По тази причина не може да се сравняват истински продукти с техните подобия, продавани в Ера. Ако madnez мисли, че лъжа - да отиде да си купи оттам за 36 лева това подобие на рутер и да сподели доволството си тук. Това са пълни глупости!Пазарувам постоянно от ЕРА от доста години и мога да твърдя,че продуктите са си абсолютно истински!Просто хората си имат някакви канали и внасят доста ОЕМ продукти,аз лично съм взимал дори неща в найлоново пликче ведеокарти,звукови карти ,памети,мишки,процесори,дъна и какво ли още не!Всичко обаче си е било абсолютно истинско и с гаранция!Недоразуменито тука идва от това,че хората говорят за различни модели рутери! Точно така, глупости са. Ето ти линк с актуални цени на ИСТИНСКИ WNR834B http://www.shopmania.bg/shopping~online-rutieri~buy-netgear-wnr834b~p-1456418.html ето ти и на великата Ера: http://erabg.com/products/details/part/Netegar-Range-MAX--WNR834B/ иди виж какво представлява 1-я и виж какво продават от ера. Тогава пиши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivlaz Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 И за да изчистим недоразумението рутера който продава колегата е този предполагам My link и той няма нищо общо със този който е посочен във Ера-та. Разликата е от земята до небето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Офтопик, но ще послужи да се изясни недоразумението. В Ера... рутерите са ментета, с изключение може би на ТП Линк. Нито Нетгиър е Нетгиър, нито Linksys е Linksys. Който не вярва - да отиде да види лично. Всички рутери на Нетгиър се различават тотално на външен вид от истинските - цветове, които не отговарят на истинските продукти, опаковките са обикновени - картонени без надписи, без запечатващо фолио, няма дискове с драйвери, няма страна на произход, на производство, тотално евтина пластмаса и т.н. По тази причина не може да се сравняват истински продукти с техните подобия, продавани в Ера. Ако madnez мисли, че лъжа - да отиде да си купи оттам за 36 лева това подобие на рутер и да сподели доволството си тук. Това са пълни глупости!Пазарувам постоянно от ЕРА от доста години и мога да твърдя,че продуктите са си абсолютно истински!Просто хората си имат някакви канали и внасят доста ОЕМ продукти,аз лично съм взимал дори неща в найлоново пликче ведеокарти,звукови карти ,памети,мишки,процесори,дъна и какво ли още не!Всичко обаче си е било абсолютно истинско и с гаранция!Недоразуменито тука идва от това,че хората говорят за различни модели рутери! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 sajalqvam za offtopica. Napravihme na choveka temata - boza. Pazaruvam ot 2006-7 godina ot erata i dosega sam hvarlil nad 4000 lv za kakvi li ne gluposti,1 neshto ne sam zanesal za garancia . Ruteri specialno sam vzemal 3 ot koito edin belkin samo ot nego ne sam dovolen no toi si e shit po princip. Po temata ako go prodavash za 20 lv shte go vzema ako ne shte go vzema ot erata. Uspeh. mnogo zloba be alamo vse hackeri ste se izvadili ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 В Ера... рутерите са ментета, с изключение може би на ТП Линк. Нито Нетгиър е Нетгиър, нито Linksys е Linksys. Който не вярва - да отиде да види лично. Всички рутери на Нетгиър се различават тотално на външен вид от истинските - цветове, които не отговарят на истинските продукти, опаковките са обикновени - картонени без надписи, без запечатващо фолио, няма дискове с драйвери, няма страна на произход, на производство, тотално евтина пластмаса и т.н. /офтопик Глупости говориш. Просто показания от madnez рутер се предлага от T-Mobile за услугата им HotSpot@Home и тези, които се продават в ЕРА са върнати по някаква причина от потребителите на тази услуга и T-Mobile са го продали за по-малко пари. Аз имам такъв и не ми е направил абсолютно никакъв проблем. Само сега, като минах на Coolbox, скоростта ми стига до 3МБ при торентите и повече не иска. Просто е слабичък. Моя дори имаше листчето с обяснението от клиента, защо е върнат. Беше някаква глупава причина. Типично по Американски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 sajalqvam za offtopica. Napravihme na choveka temata - boza. Pazaruvam ot 2006-7 godina ot erata i dosega sam hvarlil nad 4000 lv za kakvi li ne gluposti,1 neshto ne sam zanesal za garancia . Ruteri specialno sam vzemal 3 ot koito edin belkin samo ot nego ne sam dovolen no toi si e shit po princip. Po temata ako go prodavash za 20 lv shte go vzema ako ne shte go vzema ot erata. Uspeh. По-точно ти я направи на боза. Този който продават в ЕРА няма нищо общо освен името с този който колегата продава. Нищо общо като цена, качество, възможности, ПРОЦЕСОРИТЕ ИМ СА РАЗЛИЧНИ, не може да се инсталира DD-WRT !!!! рутер с DD-WRT за 20лв - май си правиш майтап. Като гледам как пишеш на маймуница и 4 000 000 да оставиш в ЕРА пак няма да разбереш разликата между рутерите. Успех на колегата с продажбата и дано рутерчето попадне в добри ръце и на добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
batvlado Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 И за да изчистим недоразумението рутера който продава колегата е този предполагам My link и той няма нищо общо със този който е посочен във Ера-та. Разликата е от земята до небето. да, този е, продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.