tedy Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Продавам TV тунер Avermedia Hybrid NanoExpress, за лаптоп, слот ExpressCard 54mm. Става въпрос за този тунер. Не давам параметри, защото и аз не ги знам, а на линка (офиц. сайт) ги има всичките. Купен миналата година от Вали, за около 160 лв. Оказа се, че го ползвам изключително рядко, в началото ми се струваше, че е добре да имам телевизия на лаптопа, но се оказа, че аз в нас не гледам, камо ли някъде из къра. Тунерчето си работи идеално под Виста 64. Върви с всичко, антена за ТВ и радиото, дистанционно, USB удължителче за дистанционното и т.н. Тунерът се скрива изцяло в лаптопа, в Експрескард слота. Това ме привлече в него. Има и кабелче за AV-In, да записва от външен аналогов източник (AV, S-Video). Пробвал съм записване от видеокасета, съвсем хубаво си записва, при интерес ще изровя запис и от видео, и от телевизия. Цена 130 лв, с коментар за сериозни. Колко коментар, ми.. зависи . Edit: Нова цена: 120 лв. Edit: Нова цена 110 лв. Edit: Нова цена 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 Нова цена: 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 110 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Гореща цена 100 лв. Тунерчето е просто перфекетно за цената си. Има освен аналогов, и цифров ефирен тунер (DVB-T), както и аналогово и цифрово радио FM. Тежи 20-тина грама. Тук качих 3 записа, правени с него (capture). Два са от футболен мач от стара 17-годишна видеокасета и старо видео (видеото е даже по-дърто, един панасоник без тунер но записващ(нещо записа му се прее*ава), него ако някой го иска, за 15-тина лв е негово ). Третото е с прогноза за времето от btv, правено със стайната му антенка колкото можах в стаята да хвана сигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 95 лв. Това е един много удобен начин за телевизия на вашия лаптоп докато пътувате или сте на почивка, както и много добър кепчър. А AverMedia са от добрите тунерджии. И хубавото е, че устройството е като част от компютъра, няма да го вадите и слагате като местите машината, защото е изцяло в лаптопа, за разлика от 90% от тунерите, дори за лаптоп, USB и други, които стърчат отвън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goginahalnik Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Имам предложение... Телефони на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.