Jump to content
BulForum.com

CLUB SPACE,Sofia


TRIBALERO

Recommended Posts

SPACE CLUB I Sofia

 

ebj17hptwinffv9eq199djr0x_19me4uzzo5.jpeg

 

На 23 октомври 2010 г. отваря врати най-големият клуб за електронна денсмузика в София – Space.

С озвучаване, което предизвиква земетръс, уникално светлинно шоу, ултра-модерен дизайн, капацитет повече от 1 500 души и разположен в сърцето на столицата (в централния подлез на НДК, бившият кино-комплекс ‘Мултиплекс'), клуб Space е на път да се превърне в предпочитано място за партита от световен мащаб.

 

Откриването на клуба и предстоящия парти-сезон ще е на 23 октомври, а отговорникът за танците ще е David Vendetta.

 

Французинът David Vendetta отдавна е доказал, че за електронната денсмузика няма граници – както географски, така и за развитие. Кариерата му започва през 2002, когато друг световно популярен французин продуцира първите му макси-сингли. Малко по-късно започва да работи и с артиста, имащ статут на икона в денсмузиката - Roger Sanchez, за когото прави няколко ремикса. През 2006 покорява класациите в Европа с Love to love you baby, което съдържа семпъл с гласа на Donna Summer, през 2007 издава дебютния си албум Rendez-vous, а от пролетта на 2010 е факт и вторият – Vendetta. Освен във Франция, David Vendetta често се вихри по партита на остров Ибиса, в Ню Йорк, Москва, Маракеш.

 

На 23 октомври тъмноокият французин ще бъде в столицата за откриването на Space. Домакин-диджей ще бъде един от резидентите на клуба – Versus, който до този момент държи резидентури в Алфа Радио и пловдивския топ-клуб ‘Plazma. Тържественото откриване на Space Club несъмнено ще бъде основно събитие в клубния живот на България.

 

Ако искаш и ти да станеш част от него, датата е 23 октомври, а мястото е вече ясно. Заедно с незабравимото преживяване, ще получиш безплатно алкохолно и безалкохолно питие.

 

Предварителна продажба на билети в разпространителската мрежа на Ticketpro - Office One, Orange, Пикадили

 

Pre-sale Tickets: 20 BGN

On door: 30 BGN

 

- Location : Central NDK underpass I Ex Multiplex Cinema

- Music Policy : STRICTLY HOUSE MUSIC!

- Capacity : 1500+ ppl.

- Sound : 60000watts THC ... all by Antoan Hadat

- Lights : Strobes, Moving Heads, Lasers ... all by Martin

 

More info : soon!

Link to comment
Share on other sites

Тва звучи много добре. Явно ще стане много хубав клуб и с добра музика. Имам чувстото обаче, че вътре ще дерат кожи с цените, по подобие на Ялта.

П.П. Бре маму му стара, не може ли и тука в Пловдив да открият подобен хаус клуб, ами отварят само някви чалготеки през месец !!

П.П. Как ме е че, не мога да ходя на подобни дискотеки,поради тъпата причина, че почти всичките ми познати слушат само чалга. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Чалгата (и поп фолк "културата")е Основен проблем в България,според мен.

Иначе цените в София ,в подобен тип заведения за приблизително еднакви.Нормално е да са по високи от цените в Пловдив,все пак там е столица.

Засега в Пловдив топ клуб си остава Плазма - http://www.clubplazma.com/forum/

 

PS: скоро пре-откриват и Opium (бившата Флорида).Един нов проект носещ името -Global Zone ,включващ имена като Marcos Cruz,Chus & Ceballos, Dimas a.k.a. D-Formation, Wally Lopez + Dj-те от E-booking ,Electica.

Откриването е на: 23 октомври 2010

Link to comment
Share on other sites

Плазмарите хвърлят доста средства за да нямат конкуренция в Пловдив.Просто трябва да излезе някои с повече пари от тях за да се промени нещо.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Причината, че нямат конкуренция е, че няма кой друг да се намери да отвори подобен клуб/дискотека. Просто защото всеки предпочита да си отвори една селска чалгаджийница.

Link to comment
Share on other sites

Причината, че нямат конкуренция е, че няма кой друг да се намери да отвори подобен клуб/дискотека. Просто защото всеки предпочита да си отвори една селска чалгаджийница.

 

Така е .

Собствениците на чалгатропки не им се дават пари за хубаво осветление,озвучителна техника и скъпо платен гост,и гледат да минат тънко .

В крайна сметка докато има пияни пръчки и заможни студенти и гадна музика,долнопробните клубове почти всеки ден ще са пълни.

:allien

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...