Jump to content
BulForum.com

Sell: chasti za bikes

Recommended Posts

prodavat se 4isto novi 4asti za koleleta na niski ceni ako nqkoi mu trqbva neshto :)) da obajda!

3адна дискова спuрачка promax - 25 лв

эадна дискова спuрачка assess - 25лв

средно движение касетка ----

вирига z-51 silver - 2.0m 15лв

спирачки shimano чивша - 25лв

шифтър эа 9 скорости shimano deore ----

эаден дeрaильoр shimano acera - 30 лв

на мен ми трябва поставка за тубичка за вода :)

мисля,че няма да откажа и багажник

може и някакви капли от онези двойни ли им викаха как незнам,уж по трудно са се изкривявали.За сега това се сещам.Еж виж може и некви рога :)

на мен ми трябва поставка за тубичка за вода :)

мисля,че няма да откажа и багажник

може и някакви капли от онези двойни ли им викаха как незнам,уж по трудно са се изкривявали.За сега това се сещам.Еж виж може и некви рога :)

aero capli sa dokolkoto znam

На мен ми трябват коплект чашки за челото (за вилката и рамката) нормален размер 1''. Държа на качеството, не толкова на цената. Съответно интересувам се и от други части: верига, предна главина с индустриални лагери и т.н.

P.S. каплите им викат още и двустенни.

трябва ми жило за задна спирачка, както и шише за вода с поставка. ако има шише черно с черени ленти по него ще е страхотно. колко горе-долу ще ми излезе това удоволствие?

kaji mi cena za zadna kapla che imam schupeni spici ? kvi pari i kakva e prodavat mi za 17lv alominieva italqnska ?

Zna4i pi4ove nqmam obsoliutno sqkvi 4asti Utre shte EdiT-na posta i shte sloja spisaka sus ski4ki 4asti i ceni kum tqh a koi kakvoto mu trqbva shte mi pishe!

Sorry 4e 4ak utre ama neska imam mnoo work puk i ne sum napravil spisaka aide do utre!

snimki imam obache neznam kak da gi ka4a taka 4e ako nqkoi iska da si ostavi e-maila az shte mu gi pratq!

prati mi gi na men az ste gi ka4a

P.S:maila mi e mirovasi@abv.bg

edit:stom se oswobodi mqsto gi ka4wam

P.S2:Eto gi i snimkite na 4astite

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...