Jump to content
BulForum.com

Търся човек с професионална перяща прахосмукачка


Recommended Posts

Искам да си изпера холовата гарнитура, без да се пренася, направо в апартамента. Търся човек, който има уреда и е съгласен да свърши тази работа срещу заплащане. Приемам предложения на л.с.

Link to comment
Share on other sites

НАЙ ДОБРЕ НАМЕРИ НЯКОЙ С RAINBOW.ВАСИЛКА-МАСИЛКА...............ПРОСТО НЕ ВАЖАТ.ПОВЯРВАЙ МИ!!!!КАТО ЦЕНА СЪМ ЧУВАЛ ЧЕ Е 40-50ЛВ.ДО ПРЕДИ 2 ДНИ ИМАХ ТАКАВА НО Я ВЪРНАХ ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕХ ДА СИ ПЛАЩАМ ВНОСКИТЕ.АКО БЯХ ВИДЯЛ ОБЯВАТА ПО-РАНО ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕШ МНОГО ДОВОЛЕН.ПРЕДИ ДА Я ВЪРНА 7 ЧАСА ЧИХТИХМЕ С ЖЕНА МИ И СВЕТНА ВСИЧКО - АПАРТАМЕНТА И КОЛАТА :)

 

ModEdit:

 

13. Не пишете прекалено разноцветно, с очеизбождащо голям размер на шрифта или пък само с главни букви. Помнете, че хората ще четат това, което пишете. Опити да компенсирате липсата на съдържание чрез използването на крещящо оформление са проява на лош вкус и такива мнения могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Тодор Марков професионално почистване ,пера с англииски екстрактор и качествени ароматни гръцки препарати......тел: 0890 22 99 02 ....услугата е 30лева цялостно с табурерките.А ето и саита на които се предлагат услугите...http://www.flashcleaning.hit.bg/index.html

Link to comment
Share on other sites

Някой от горепосочените дали няма да се навие само за 1-2 седалки на кола,на разумна цена :rolleyes:

Може да измислим нещо ,обади се да се разбереме или пиши на ЛС

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...