lHaNNiBaLl Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Какво е POWER BALANCE? POWER BALANCE е технология за по-добри постижения, предназначена да взаимодейства с естественото енергийно поле на тялото. Основана от спортисти, POWER BALANCE е предпочитана от много елитни спортисти, за които са важни балансът, силата и гъвкавостта . Какво прави POWER BALANCE? Продуктите POWER BALANCE съдържат холограми от метализирано фолио Mylar и са предназначени да взаимодействат с естественото енергийно поле на тялото. На пръв поглед е пълна измама, но след като я пробвах видях че не е така. Имам Бяла , Синя и Черна гривна размер М Желаещите могат да видят и изпробват гривната. Във интернет има много информация за тези гривни и има различни цени. Гривната подобрява съня, баланса, концентрацията, и много други неща. неможе да се опише трябва да се пробва Гривните са опаковани и са от USA Цена : 45 лв. про колищества над 100 броя има голяма отстъпка. При заявка има и размер S и L различни сцетове ( S са предимно женски и са розави , лилави , прозрачни и т . н . ) Пишете тук или [email protected] GSM : 0883498686 : Йордан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Снимки на задната част на опаковката,ако може да сложиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Синята е продадена ! Черната е запазена до утре вечерта. Ако има желаещи за черни или сини мога да поръчам и размери и цветове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Ако има желаещи за черни или сини мога да поръчам и размери и цветове. Твоите с какво се различават от тези които вървят за 4-5 лева също от САЩ, защото снимките са еднакви... и това не е ли системна търговия Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Твоите с какво се различават от тези които вървят за 4-5 лева също от САЩ, защото снимките са еднакви... и това не е ли системна търговия Имам една която е за 4-5 лв. Ако искаш ще се видим и ще видиш разликата. Иначе тези който са евтини са дефектни и си личи само като се погледант от близо а като почнеш да направиш тест се осеща действието на гривната. Във Мол София ги има за 78 лв. и са същите като тези който имам, разликата е цената идва от маркетинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 Разликата между гривните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Разликата между гривните Tова,което си показал са две съвсем различни гривни!!!Едната е "Sport Balance" a другата "Power Balance"!Meн лично ме интересува раликата с ето тази http://cgi.ebay.com/NEW-Power-Balance-Silicone-Wristband-Bracelet-S-M-L-/120607137433?pt=LH_DefaultDomain_0 например и дали може да удостовериш по някакъв начин,че твоите гривни са автентични,а не ментето от линка?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 Tова,което си показал са две съвсем различни гривни!!!Едната е "Sport Balance" a другата "Power Balance"!Meн лично ме интересува раликата с ето тази http://cgi.ebay.com/NEW-Power-Balance-Silicone-Wristband-Bracelet-S-M-L-/120607137433?pt=LH_DefaultDomain_0 например и дали може да удостовериш по някакъв начин,че твоите гривни са автентични,а не ментето от линка?! Когато се порбва гривната тогава може да се осети разликата и дали действа на съответния човек. А разлика найстина се осеща веднага след като се направи теста. Направих снимка на Sport Balance и на Power Balance защото такива имах в наличност. Целта е да се види вътре логото , на Спорт изглежда като вадинка, на Палар е като холограма. Това е първото нещо по което се познават. И на Спорт и на Палар има качествени има и ментета. Затова като продавам гривна показма теста за да се осети дали действа, попадал съм и на дефектни, и аз гледам да тествам всички преди да ги продам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Имам един въпрос: Гривните, които се продават в аптечната мрежа, внесени от русенска фирма (дистрибутор на същите), със страна на произход Испания с какво се различават от твоите, че разликата в цената да е почти 10 лева? В аптеките се продават между 35 и 38 лева за единична бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 про колищества над 100 броя има голяма отстъпка. При заявка има и размер S и L различни сцетове ( S са предимно женски и са розави , лилави , прозрачни и т . н . ) Фалшиви или не - нямат място тук подобни обяви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.