Jump to content
BulForum.com

Проблем с JAVA ?

aveniks

Recommended Posts

(понеже си падам по офтопика) Някъде из темата пишеше за 2008 R2, как е спрямо 2008 без R2, че ме мързи да преинсталирам lol.gif

Ако има някакво подобрение бих се хванал.

On 4/20/2010 at 12:42 AM, Overdrive said:

(понеже си падам по офтопика) Някъде из темата пишеше за 2008 R2, как е спрямо 2008 без R2, че ме мързи да преинсталирам lol.gif

Ако има някакво подобрение бих се хванал.

Като 7-цата е на вид, и ако те кефи 7-цата достатъчно, може и да преинсталираш. Но според мен ако видът на 7-цата НЕ те кефи или ти е все едно, съвет от мен - Стой си на 2008 :) .

Няма смисъл да бараш, още повече в R2 няма суперфеч, не знам доколко го ползваш.

Като производителност не следва да очакваш разлики почти никакви. За всекидневна работа програми. 2008 е малко по-добре от Vista както знаем, а според доста тестове 7-цата с почти нищо не е по-производителна, а 2008 R2 пък си е все по-близка 7-ца, тъй че.. :)

По темата - 'работещо решение' по казуса с грешките в сайта на БДЖ е просто да написваш градовете/селата в полетата, без да ползваш неработещите изскачащи списъци. Мен ако питаш е по-бързо да напишеш "София" отколкото да ровиш във въздългия списък. Друго какво да направиш след като бъга е от сайта.. Ползвай Firefox, там поне май работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...