farhe Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Продавам го защото на мен ми е голям - 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 С риск да ме накажат моля те не се излагай. Тази пума е от руския пазар сигурно. Я снимай етикетите да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
farhe Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 С риск да ме накажат моля те не се излагай. Тази пума е от руския пазар сигурно. Я снимай етикетите да видим Анцуга е взиман от гърция за подарък при първа везможност ще снимам етикетите мисля че имаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietku Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ne e originalen! camo pogledni cipa! otiginalen ancuk puma ne e s takuv cip! pone ako puskate takiva obqvi vijte po magazinite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Е разбра се че не е оригинален няма значение от къде ти е носен Вижте и пумичките са на обратноа и аз имах същия анцунг за 30 лв от Асеновград пазара целия се надърпа след 1 месец и пумиката (която свете) и падна опашката и се напука Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 От никъде не му е носен,не виждате ли,че е сложен на пазарски манекен,в лявата част на снимката се вижда и другия такъв "оригинален пума анцуг от гърция" Човека си е снимал сергията от пазара. Снимай етикетите да видим колко добре ги е докарала машината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 вай някой хорасе шегуват лошо и трябва да им се обърне внимание.......мод....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 s Risk mene da me nakajat i az shte si dam moito mnenie.. Nevijdam zashto my pishete v temata na choveka kato izobshto nqmate interes!?!?!? a pyk i drugoto koeto e nevijdam choveka kade e posochil che ancunga e originalen ... prosto kazva: "ot garciq mi e " nikade ne e kazal "Originalen e" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 С риск и мен да ме накажат, искам само да спомена че анцузите не са оригинални , а като се чухме с човека по телефона твърдеше че са оригинални. Не пожела аз да отида при него а той да дойде да ми ги донесе. Изпрати ми снимки и на други модели, които ясно се вижда за какво става въпрос. Както и да е но тези анцузи вървят по 35 лв. на някои пазари , но няма да споменавам каде да не му развалям далаверата на човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.