Jump to content
BulForum.com

Продавам анцуг Puma

Recommended Posts

С риск да ме накажат моля те не се излагай. Тази пума е от руския пазар сигурно. Я снимай етикетите да видим :)

С риск да ме накажат моля те не се излагай. Тази пума е от руския пазар сигурно. Я снимай етикетите да видим :)

Анцуга е взиман от гърция за подарък при първа везможност ще снимам етикетите мисля че имаше.

Е разбра се че не е оригинален няма значение от къде ти е носен :)

Вижте и пумичките са на обратноа и аз имах същия анцунг за 30 лв от Асеновград пазара :) целия се надърпа след 1 месец и пумиката (която свете) и падна опашката и се напука :(

От никъде не му е носен,не виждате ли,че е сложен на пазарски манекен,в лявата част на снимката се вижда и другия такъв "оригинален пума анцуг от гърция" :laughing: :laughing: :laughing:

Човека си е снимал сергията от пазара.

Снимай етикетите да видим колко добре ги е докарала машината.

s Risk mene da me nakajat i az shte si dam moito mnenie.. Nevijdam zashto my pishete v temata na choveka kato izobshto nqmate interes!?!?!? a pyk i drugoto koeto e nevijdam choveka kade e posochil che ancunga e originalen ... prosto kazva: "ot garciq mi e " nikade ne e kazal "Originalen e"

С риск и мен да ме накажат, искам само да спомена че анцузите не са оригинални , а като се чухме с човека по телефона твърдеше че са оригинални. Не пожела аз да отида при него а той да дойде да ми ги донесе. Изпрати ми снимки и на други модели, които ясно се вижда за какво става въпрос. :laughing:

Както и да е но тези анцузи вървят по 35 лв. на някои пазари , но няма да споменавам каде да не му развалям далаверата на човека.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...