Jump to content
BulForum.com

Проблем с ел.поща email


RedPicasso

Recommended Posts

Здравейте,

 

Имам проблем с пощата ми в yahoo.com, от 2 дни немога да влезна и предполагам, че някой ми е сменил паролата, незнам как и по какъв начин.Никой освен мен незнае паролата и няма как да е влезнал.За съжаление пощата ми е от сигурно 10-тина години и не си спомням тайни въпроси и тн.Може ли някой да ми помогне, тъй като имам неща, които ми трябват вътре, не ми е толкова, че трябва да си направя нова.Благодаря предварително!

Link to comment
Share on other sites

Мерси много, ще пробвам да видим какво ще стане.Имате ли представа как би могло да стане това и дали някои може да ми е разбил паролата по някакъв начин, тъй като съм 100% сигурен, че друг не ми знае паролата и също съм сигурен, че не съм я забравил?

Link to comment
Share on other sites

Имате ли представа как би могло да стане това и дали някои може да ми е разбил паролата по някакъв начин, тъй като съм 100% сигурен, че друг не ми знае паролата и също съм сигурен, че не съм я забравил?

 

Хакерчета със свободно време, колкото щеш. Може и да е някакъв срив в базата им данни.

Link to comment
Share on other sites

Предполагам, че могат да направя една справка месец назад, с какво IP е влизано в кутията, което според мен трябва да им е достатъчно.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...