Jump to content
BulForum.com

Мини футбол. Къде? Защо?


CAB

Recommended Posts

Привет. Понеже попаднах в спорове и чух различни мнения и аргументи реших да пиша и тук. Къде според вас е най-доброто игрище с изкуствена трева в Пловдив. Защо? Кое е най-важно за вас - тревата, размери(ширина или дължина), мястото, мрежите, обстановката или каквото вие прецените.

На мен лично Оптимум ми харесва най-много заради размера на игрището. Империал заради мястото (близо ми е) и по-ниската цена.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм голям фен и играя по около 4 пъти всяка седмица. В Пловдив ми се случва рядко, но в София съм изредил поне 20 игрища. Играя на паркет, на изкуствена трева и на нещо като ъпгрейдван хай-тек паркет (не знам как да го нарека). Стандартния размер е 18м на 36м, като според мен за аматьорските стандарти оптимално е 5+1 да се играе. В Оптимум едното игрище е малко по-малко (на око), но другото е ок. Предпочитам по-мека трева, защото иначе много се набиват краката, а и за разлика от паркета риска от контузии е по-малък. Откритите игрища също са за предпочитане, когато времето е хубаво, но май в Пловдив няма много.

Link to comment
Share on other sites

А аз искам да питам, някой случаино знае ли в Пловдив дали има къде да се запиша да тренирам футзал (освен Векта)?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...