Jump to content
BulForum.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nacho1

курс по английски език

Recommended Posts

Търся желаещи от Пловдив за провеждане на курс по английски език, който да се състои в група от 4-6 човека (максимум 8). Занятията ще се провеждат в удобно предварително уговорено време от учасниците, като за момента се предвиждат 2-3 пъти седмично по 2 часа на всяко занятие. Идеята е курса да не е ограничен от продължителността - при желание обучението би могло да премине в целогодишно.Започването е веднага след като се запишат 5-ма желаещи. Таксата за курса ще варира в зависимост от броя на участниците, но ще е в рамките максимум 2,50лв/час.
п.п. Тъй като има възможност занятията да се провеждат в район ТРАКИЯ и това би спестило доста време на желаещите в момента е желателно курсистите да са от района, като това не е задължително !
Предварително се извинявам на админите за темата в точно този раздел, но така и не намерих по-подходящ във форума. Курса не е с търговска насоченост, по-скоро търся съмишленици, които да имат желание заедно да си разделим разходите по едно по-продължително обучение в сравнително малка група. Ако някой има подходящи съвети ще съм му благодарен да сподели в темата.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...