Jump to content
BulForum.com

Izbor ????


BUGi

Recommended Posts

Zdr. smqtam da smenqm PC- to i mnogo se 4udq ot kade e po hubavo da si zema ? Dali gotov ot tehnopolis , tehnomarket , metro ili drugi takiva magazini ili da si napraqvq konfiguraciq ? Nqkoi poznati sa mi kazvali 4e ot takiva magazini (metro .... ) ne e hubavo da se zima komputer 4e imalo mnogo bokluci.Ako moje nqkoi da me naso4i 6te sam mu mn. blagodaren ;)

Link to comment
Share on other sites

кажи колко пари си склонен да отделиш за компютър, за какво мислиш да го ползваш и ще се намерят хора, които да ти предложат най-удачните компоненти за него. купи си ги и после помоли някой приятел/познат да ти ги сглоби. не е кой знае каква философия :)

Link to comment
Share on other sites

От големите вериги готов компютър в никакъв случай.Кажи бюджета има достатъчно фирми от които да си избереш компонентите.Готовите компютри са с орязани дъна и тон други гадории-винаги излиза по-добре ти сам да си го сглобиш.

Link to comment
Share on other sites

Виж ТУК защо не е добре от веригите, има и разни добри конфигурации за тези пари.

Откъдето и да е искай отделна гаранция на компонентите (от 24 до 60 месеца за всеки), не обща гаранция със запечатана кутия за 2-3 години, защото ставаш абонат на дадения сервиз, независимо дали за почистване или ъпгрейд.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...