Jump to content
BulForum.com

Питане за нитовете на задните регистрационни табели


PlayMate

Recommended Posts

На задните ни регистрационни табели поставят едни нитове, които като се разрових малко се оказа, че са контролни и на тях има контролно число, което се изчислявало на базата на рамата на колата, окръг, ала-бала-ница и ако липсва или е повреден могат да те оставят 6 месеца без книжка, задължително ще ти спрат колата от движение и такива други тъпотии, които не можах да ги поварвям докато не ги прочетох в графа 'наказания' със собствените си очи.

 

Смятам да си поръчам това веднага щом избистря детайлите:

 

10381.jpg

 

Държач за регистрационен номер с интегрирана видео камера за паркиране. Тъкмо си мислех директно да си го поръчам когато бях уведомен, че не мога просто така да си махна регистрационната табела от стар държач и да я сложа на друг поради споменатите горе причини. Знаете ли възможно ли е изобщо да отида някъде (КАТ, разбира се) където да ми махнат стария държач (или рамка, както и да е и да ми сложат новия/новата и след това да сложат нит с номера който ми трябва (те са от 0 до 9) и разбира се, има ли някаква процедура или просто си е нормална услуга. Принципно това при всички положения го правят БМВ ЕООД, които монтират регистрационните табели в КАТ, но не знам дали се ходи директно при тях, или пък се минава преди това "през гише" в КАТ да даваш обяснения защо се сменя?

 

Абе, въобще - ебаси абсурда! Обаче няма как, искам да си вържа камера за задно виждане към дисплея на колата.

Link to comment
Share on other sites

Много е вероятно да те накарат да пререгистрираш колата.

 

Само да те предупредя, че мен за паднал нит на задния номер ми се заяде един боклук и ми спря колата от движение. Отделно заяви, че може и 10 коли да съм карал с тия номера. Това при положение, че старите номера още важаха, те нямат нит и реално с тях не 10, а и 100 коли може да се карат... Тотално малоумие

 

 

Link to comment
Share on other sites

Има и по-лесно решение. Аз си купих камерка която се монтира между двете светлини на номера.

 

9119.jpg

 

Не си спомням точно колко струваше, но нещо около $40 ми се върти из главата. Като се постопли малко ще я монтирам.

 

5163.jpg

 

А телевизията ще я гледам на това добиче (вече е монтирано).

 

7142.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...