kiralenko Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Цена 15лв Светят уникално як цвят но не се връзват с жълтои светлини и за това ги продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 tx за поправката.... тези които си показал са 1ват W5W 501 T10 предполагам означава 5 вата доставката с еконт примерно, дори и на една прашица е 7.90 лв Нова цена 8лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Добре сега последно какъв цвят светят и W5W ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 Добре сега последно какъв цвят светят и W5W ли са? Последно ксенон бял а това w5w е в описанието им...и би следвало да е ватове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Това е LED, какъв ти Xenon за 7лв !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 А w5w е цокълът, моделът да крушката, която заместват. 5W светодиод за тези пари няма (ако въобще изобщо има толкова мощни)! Нормално цветът на подобни светлинки е около 6000К. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 za 5 lv shte gi otmakna ako ima sdelka pishi ne sam zapoznat kak varvqt kazaha mi za 2 lv sam mogal da si namerq ma tezi mi izglejdat feshan :-D ako si navit pishi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Мога да говоря с часове по темата с диодите, тъй като и двете ми коли са изцяло с диоди на най-различни цокли. Цената на чифт 1W с Т10 цокъл от руския пазар е около 3-4 лв., но не си заслужава, тъй като не светят кой знае колко силно, прекалено насочени са и дават син отенък. 5W от този тип не съм виждал никъде, а на много диоди съм се нагледал. Това обаче съвсем не означава, че не може да съществуват и щом продавачът казва, че са такива, би следвало да му се вярва. Ако наистина са 5W и светят колкото 5W диод (с др. думи "страшно силно, почти осветявайки"...нещо от рода на осветяването от фара в бронята на колата на снимката от първия пост), поставената цена е много добра. Иначе терминът "Ксенон" се употребява по-скоро като "ксенон-ефект" и може да го срещнете дори при сините/синьо-белите халогенни крушки, но реално няма нищо общо с ксенона. А както Marvin отбеляза, средната 'температура' на белите диоди е около 6000К, но в реалността варира от 5000К до 7000К в зависимост от различните производители. Надявам се, че съм бил полезен с обясненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Много се изписа по темата,та ако още никой не ги е взел,ги взимам. Дай някакви координати на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.