Jump to content
BulForum.com

Продавам XENON-ефект габарити

Recommended Posts

tx за поправката....

тези които си показал са 1ват

W5W 501 T10 предполагам означава 5 вата

доставката с еконт примерно, дори и на една прашица е 7.90 лв

Нова цена 8лв

А w5w е цокълът, моделът да крушката, която заместват. 5W светодиод за тези пари няма (ако въобще изобщо има толкова мощни)!

Нормално цветът на подобни светлинки е около 6000К.

Мога да говоря с часове по темата с диодите, тъй като и двете ми коли са изцяло с диоди на най-различни цокли. :)

Цената на чифт 1W с Т10 цокъл от руския пазар е около 3-4 лв., но не си заслужава, тъй като не светят кой знае колко силно, прекалено насочени са и дават син отенък.

5W от този тип не съм виждал никъде, а на много диоди съм се нагледал. Това обаче съвсем не означава, че не може да съществуват и щом продавачът казва, че са такива, би следвало да му се вярва. Ако наистина са 5W и светят колкото 5W диод (с др. думи "страшно силно, почти осветявайки"...нещо от рода на осветяването от фара в бронята на колата на снимката от първия пост), поставената цена е много добра.

Иначе терминът "Ксенон" се употребява по-скоро като "ксенон-ефект" и може да го срещнете дори при сините/синьо-белите халогенни крушки, но реално няма нищо общо с ксенона.

А както Marvin отбеляза, средната 'температура' на белите диоди е около 6000К, но в реалността варира от 5000К до 7000К в зависимост от различните производители.

Надявам се, че съм бил полезен с обясненията.

Много се изписа по темата,та ако още никой не ги е взел,ги взимам. :lol:

Дай някакви координати на ЛС. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...