Jump to content
BulForum.com

купувам звукова карта

Recommended Posts

Мога да предложа C-Media 7.1 канална за 16 лева. Чисто нова, може и гаранцията да й изровя. Просто не можах да намеря подходящи драйвери за Win7 и ми писна, та я извадих от щайгата, преди да я подкарам.

Ако имаш предвид PCI, а не PCI-E

SoundBlaster Live 5.1 модел SB0100 -перфектна карта. 20лв. Намерил съм и драйвери за WINDOWS7.

Иначе PCI-E-1 са доста соленички наистина и едва ли цената ще е поносима.

Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital SB0220 - 19 лв

Универсални КХ драйвери

crelabssblived51.jpg

С какво са уникални?

Никъде не съм казвал, че са уникални.

Който иска, да си намери в нета и креативски драйвери, на моята карта дискът е изгубен.

Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital SB0220 - 19 лв

Универсални КХ драйвери

crelabssblived51.jpg

С какво са уникални? и можеш ли въобще да работиш с тях??? Пусни ми ги на windows7 и ще те призная.

Айде да ми пуснеш микрофона .....и да му настроиш 2-3 ефектчета от тези от кх...

Който и да е чувал за КХ все ще ги намери.Въпроса е кой ще се оправи с тях, не са за обикновенни юзъри, а се иска доста игра за да ги подкараш както трябва и да вършат чудесата които могат.

За обиктновенните потребители препоръчвам креативските оригинални драйвери.

Общо взето постовете май са напразни. Мисля че колегата търси PCI-E която като гледам под 70лв нова едва ли ще се намери, пък не вярвам да има много втора употреба.

Успех в търсенето колега, но моят съвет е да си сложиш обикновенна PCI, друк е въпроса ако нямаш слотове.

значи моята става 100%.

ако дойдеш с компа, ще гледам да помогна и с инсталирането на драйвери.

Ами те всички стават на 100%. Всяка карта показана до сега има такива изходи. Като се замисля, всичките имат такива изходи. Дигиталният е допълнителен към тези.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...