tango Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Търся 2 лентов филтър само за среди и пищялки. Продават ли се само такива и ако има къде мога да ги намеря. Трябват ми за битови колони до 50W клас. Знам,че повечето са изчислени за бас + пищялка или 3 лентови бас,среди и пищялки. На мен ми трябват само за среди и пищялки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Ами не закачай баса през филтъра Съществува 0,5% вероятност филтъра да е със схема, в която са накачени последователно и без бас не работят, затова пробвай в магазина или се уговори евентуално да върнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Явно има такива филтри понеже намерих една такава стара тема: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...p;mode=threaded Интересуваше ме именно това дали ги има като стандарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Отиваш във Викиват или Кузмов и си решаваш проблема.Друг е въпроса със съвместимостта на филтъра и говорителите, и качеството на получения звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.