Jump to content
BulForum.com

Мачът днес


Barurumm

Recommended Posts

Добър ден, някой би ли бил така добър да рипне (май така се наричаше) мача "Бока - Манчестър Юнайтед" днес от 19:30 по БТВ? Хич не държа да е рипнат точно от БТВ, де :)

 

Благодаря :)

Link to comment
Share on other sites

В тоя мач освен на Рууни симулациите друго няма кво да се види. Надявах се Бербо да поиграе, ама само с надеждите ще си остана :laughing:

 

edit: оп, ето го и нашето момче :lol:

Link to comment
Share on other sites

NO SPOILERS!!!

 

Mislia, che ideiata na chovekyt pojelal cap na macha e da go gleda po-kysno prez denia. Taka che molia da ne slagate v temata nikakvi neshta, koito mogat da podskajat kakvo e stanalo na macha. Molia cafu'wE da si redaktira post-a. Ne e osobeno korektno niakak... Koito iska da proveri rezultata, moje da go napravi na mnogo mesta.

 

Eto i obeshtanite link-ove:

 

First Half

 

Second Half

 

Credit to Wigan 88.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря много, GeorgiK. Явно поне ти си ме разбрал много правилно какво имам предвид :)

Благодаря много за линковете :beerchug

Link to comment
Share on other sites

Mоля, моля. Ако има интерес, можеш да промениш заглавието на темата, щото така е прекалено конкретно, и да я направим за всякакви случаи, в които хората са пропуснали мача и искат да го гледат на запис. Сложи едно голямо съобщение NO SPOILERS и така. Аз обещавам да отговарям когато мога. Аз лично не правя cap-ове, но имам своите начини да намирам такива и съответно мога да допринеса за темата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...