Jump to content
BulForum.com

Продавам мишка A4 G6-70D


Recommended Posts

Ето как изглежда

 

Мишката е на 3-4 дни.

Оптична, безжична, на 2.4GHz, компактен USB ресивър, с extension cord (USB удължител).

 

Продавам я защото тя бе една от трите, които накупих последната седмица в търсене на "моята" за ползване извън десктопа.

Да не говорим, че едва у нас разбрах, че е оптична, а не лазерна. Чувствителен съм и чувствам разликата между оптика и лазер.

 

Мишката е идеална за парите си (35 лв е нова). Лови безжично много добре, няма никакви накъсвания или дропвания при по-директна видимост с ресивъра. Затова е и удължителчето, не е нужно да е на бюрото, просто ако е боднат отзад в компютъра, може да има малки проблеми (това е така с всички безжични мишки, които съм имал, вкл. Logitech). В момента даже съм с MX1100 и с нея ползвам удължител.

 

Усета от бутоните е перфектен, скрола е перфектен (А4 знаят как да правят хубави скролове, за разлика от повечето модели на Logitech), изглежда cool, има дабъл клик бутон, и всичко работи без допълнителни драйвери.

Не усетих никакъв лаг. С wireless рутер съм, с други две безжични мишки тука, и никаква интерференция няма. Работи идеално. Ресивъра е малък стандартен, подходяща за лаптоп.

Много е лека, защото работи с две ААА батерийки. Според данни траела доста месеци с едни батерии!

 

Та продавам я защото оставам с Logitech LX8 поради:

1. А4-то е оптична, както казах леко, но усещам разликата с лазера. Основно за това.

2. Неудобна ми е формата на повечето А4 мишки, но хем радио мишка, хем да е поне що годе удобна от А4 и евтина, само тази намерих.

3. С дефолтния Win драйвер Back/Forward бутоните (както явно на всички А4) са с обратно действие. Далечния е Back, близкия е Forward. Аз съм свикнал обратно с лоджитеците. Но това лесно се оправя с драйвера на А4, или с една универсална програмка AutoHotKey, която има и много други приложения. Както казах, този факт явно е при всички А4.

 

Цена 30 25 лв. Все пак нова е 35, а тази е чисто нова, на 3-4 дни.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...