Jump to content
BulForum.com

MICRA Digital 802.11g Wireless Cable/Dsl Router


TRIBALERO

Recommended Posts

Имам един много странен проблем с 1 рутер който си взех наскоро - MICRA Digital 802.11g Wireless Cable/Dsl Router .тва е упътването към него http://4storing.com/links/740k7g/c7fb006d7...60f133297fe55b0 .Проблема е че когато го свържа и настроя (mac адрес и паролите) , след тва като си включа нета към него ,интернет има но за минута две и после не ми свети синята иконка.Отидох да ми го сменят в магазина понеже си мислех че проблема може да е от рутера,Обаче явно рутера си е наред,защото проблема продължава.

Имам проблем и като се включвам към интерфейса,сътветно с кабела за него обаче пак минава някво време и ме изхварля и се оправя като рестартирам от контакта.

Link to comment
Share on other sites

Да не си го взимал от Изот- червена кутия, бял рутер, реално Belkin xxxxx-4, v.2000?

Ако да- аз загубих 2 дни с 2 такива рутера и двата не успях да ги подкарам. В офиса им всичко изглежда нормално и се настройва без проблем, вижда и се конектва по WiFi, но като отида- я се върже, я не. Накрая реших, че е вероятно електрониката вътре не е екранирана и се смущава. Иначе пробвах с D-link 524 и той работеше като чук, без проблеми. След като ги върнах, купих Asus G32 и той работи нормално вече 2м, така че проблема е 100% в Micradigital-a, a не в радиофона на бул. Ал.Стамболийски или способността ми да го настроя :)

Link to comment
Share on other sites

ми взех си го от бул. Руски...в червена кутия е .На мен ми отне към 3-4 дена да се опитвам да го настроя,и така и няма резултат.А какво значи екранирана електроника.В такъв случай да ходя да си взема парите освен

Link to comment
Share on other sites

Ми така е като се купуват разни незнайни рутери. То да кажеш че избора е между милиони.. ми то явно познатите и тестваните в времето марки и модели не са толкова много.

Аз самия преди седмица си взех едно Buffalo, след неголямо чудене. Засега съм много доволен, работи без грешка, и конфигурирането не беше трудно.

Ама това Микра не го бях чувал досега.

Върни го, вземи си парите и си вземи читав, някой Линксис, Бъфало, Д-линк. Вече зависи какви параметри търсиш в него, дали да е гигабитов и т.н.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

тоя рутер си работи.Всичко му е наред,щом интерфейса си бачка.Оказа се че проблема е в lan кабела.От еврокома ми викат че нищо не могат да направят,явно имала няква несъвместимост ,демек евроком е алергичен към моя рутер :tongue

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Ами то и аз съм алергичен към БЕЛКИН. МИКРА ДИДЖИТЪЛ СА БЕЛКИН. Тези в червената кутия са пълни боклуци. Сега имаш проблем с ЛАН кабела. Но като го решиш Wireless - a ще ти забива през 10 минути след втория ден ( демек като е хубаво загрял). Върни го и си вземи TP-LINK от Метро или от мен, но при мен е по-скъп щото го настройвам. Ако можеш сам да си настроиш TP-Link веднага си вземи от най - евтиния. Продал съм над 50 от началото на годината и са супер. Евтини и надеждни. Не забиват когато теглиш торенти. Оставят си "пролука" и за браузване.

 

ТУК подчертавам, че говоря за евтинии. Да не почне сега някой да ми казва,че ЛИНКСИС са по-добри. Това е ясно, но цената е различна.

 

 

Поздрави на всички!

Link to comment
Share on other sites

Май не гледаш откога са темите? За една година сигурно си е решил проблема...

Забелязал съм, че това е "мания" на новодшлите в даден форум (същото забелязвам и в другите 1-2 форума, в които се подвизавам) :bgrin: . Изравят стари теми, понякога на 3-4 години :) . Може би едно време като се регвахме, имаше по-голямо оживление, а сега скука, та освен със стари теми...

Link to comment
Share on other sites

Разбирам, че всеки е ентусиазиран да пише като се регистрира, но трябва да се гледа откога са темите.Като се вдигне темата хората си мислят, че е актуална и почва яко писане за нищо :DВ това отношение ми харесва хардуера, че пише с големи червени букви ако темата е стара.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...