tedy Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ясни са ни проблемите с пластмасовите основи на масовите столове. Чупят се лесно, дори не е необходимо да се хвърляте на стола отвисоко. Самия аз имам подобен изхвърлен стол. Но защо да хвърляте самия стол само заради едната основа, ако сте инвестирали примерно 120 или 150 лв за убавия стол? Понякога се случва обратното, основата да е по-яка . Предлагам метална и яка основа с 5 крака. Вижда се, че е от по-старите и яки. Снимка 1 Снимка 2 Да започнем с 40 лв. па вий предлагайте цена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDYCUS Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 В завода където работя,(Елпром) продават цели столове за по 5 лева със седалката и амортесьора върху същата основа. Нищо лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 В завода където работя,(Елпром) продават цели столове за по 5 лева със седалката и амортесьора върху същата основа. Нищо лично. Дай да купим! Сложи си и отгоре да изкараш нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Благодаря ви за "безплатното" ъпване на темата . Цената е такава, защото е стартова, с мегдан за ъпване чрез намаляне . Ама на кого ли обяснявам. Вече има заинтересновани на ЛС, дори на тази цена. По едно време имаше търсене на такива неща, ама не видях никой да се отзова тогава . Който пожелае, да закуппи за 5 лв цял стол . Обявата е в условията на свободен пазар. Можех да изхвърля основата, но така или иначе си е играно да се запази, да се докара до нас и т.н. Засега е запазена, ако не се вземе, ще свалям цената, хич не ми е спешна, тя седи от седмици тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ...По едно време имаше търсене на такива неща, ама не видях никой да се отзова тогава . ... Аз търсих/търся. Като казваш запазена се надявам да е за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.