Jump to content
BulForum.com

Купувам суб или бас каса за кола

Recommended Posts

ако си от пловдив заповядаи в магазина ми "D-S AUDIO " на Бул.Стефан Стамболов 60 срещу пицария Верди (до Мафиозо) в Кичука

Паботя с HERTZ , PIONEER , Boschmann , SONY и още други марки

Той сигурно има предвид втора ръка.

Ама щом така и така сме отворили темата, колко излиза една бас каса със стъпалото. JBL или Pioneer. В краен случай Hertz. Търси се някакво средно решение като цена...

На мен ми трябва бас каса, отзад си имам елипси. А и да нямах, нямаше да сложа Boschmann... Нищо лично!

Интересува ме нещо марково и заводско. Не "Custom made in the city of Harmanli"...

На мен ми трябва бас каса, отзад си имам елипси. А и да нямах, нямаше да сложа Boschmann... Нищо лично!

Интересува ме нещо марково и заводско. Не "Custom made in the city of Harmanli"...

Това h091SB27V1-f.jpeg

Цената е 350 лева. Чисто нова. Купувана е от Англия.

Линк FOCAL

Много моля от тук нататък да няма нито един страничен пост, касаещ някой друг, освен пусналият темата - Itzo :excl:

Няма да чистя предишни постове, но ако продължите с офтопици - ще се наложи освен чистенето да приложа и някои точки от правилата.

По мощничка, марковите са с предимство( 12 инча макс). Предложения на лс или в темата ;)

Предлагам ти Blaupunkt GTB300 Limited. Като нов е, даже си е в кутията от магазина. 80лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...