Jump to content
BulForum.com

Купувам CPU AMD около 3800+

Recommended Posts

Да е сокет АМ2, двуядрен, около 3800+ до към 4200+, цената е определяща, затова и не ми трябват по-мощни.

Нов като гледам двуядрен около тази мощност е около 75 лв, така че повече от 40 лв не мисля да давам, не ми трябва BOX, нито гаранция, честната дума че работи безпроблемно ми стига :) .

Сега е времето ако някой ъпгрейдва.

между другото, търся и някой ФОРТРОН 300 или 350 вата, ако някой има, също търся.

EDIT: Части са намерени, затворете темата.

ФОРТРОН-350 w pnf-35 лв

Машината, която ще храни ще е слабичка и основно цена се търси, затова приоритетно са 300-ватовите, но ако смъкнеш на 30 лв, ще помисля. Цената ти не е лоша, но за 40 се намират и 400-ватови, разбира се ако не му е спешно на човек :) .

Може и да не е фортрон, но от подобно качество.

Всъщност не е задължително да е двуядрен проца, ако е малко по-бърз, примерно 2.3-4ГХц.

за 30 лв мога да ти го пусна,стига да е в комплект с процесора за АМ2 -AMD Athlon 64 Processor 3200+ за който търся 30 лв,тоест 60 лв за двете

Още се търси оферта за процесор, като съм склонен да дам 40-45 лв и за едноядрен, не Семпрон, стига да е поне на 2.0ГХц.

Може би бих взел на plamen22 проца и захранването, но се оказа, че не е от Пловдив, а той явно е пропуснал да го сподели това, а с куриери не ми се занимава и рискува.

писах ти мога да ти го пусна-тоест за куриер ставаше въпрос,както и да е,

риск няма 3 дена тест,куриера е до врата,но ти си знаеш,поздрави

plamen22 не разводнявай темата.

Ако ти излизаше в данните че не си от Пловдив няма да стават разминавания.

Употребата на да ти го пусна е много многозначенна, много добре знаеш че много хора го употребяват в смисъл да ти го дам.

А ти защо не написа да ти изпратя ????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...