tedy Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Да е сокет АМ2, двуядрен, около 3800+ до към 4200+, цената е определяща, затова и не ми трябват по-мощни. Нов като гледам двуядрен около тази мощност е около 75 лв, така че повече от 40 лв не мисля да давам, не ми трябва BOX, нито гаранция, честната дума че работи безпроблемно ми стига . Сега е времето ако някой ъпгрейдва. между другото, търся и някой ФОРТРОН 300 или 350 вата, ако някой има, също търся. EDIT: Части са намерени, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 ФОРТРОН-350 w pnf-35 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 8, 2009 Author Share Posted May 8, 2009 ФОРТРОН-350 w pnf-35 лв Машината, която ще храни ще е слабичка и основно цена се търси, затова приоритетно са 300-ватовите, но ако смъкнеш на 30 лв, ще помисля. Цената ти не е лоша, но за 40 се намират и 400-ватови, разбира се ако не му е спешно на човек . Може и да не е фортрон, но от подобно качество. Всъщност не е задължително да е двуядрен проца, ако е малко по-бърз, примерно 2.3-4ГХц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 за 30 лв мога да ти го пусна,стига да е в комплект с процесора за АМ2 -AMD Athlon 64 Processor 3200+ за който търся 30 лв,тоест 60 лв за двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Още се търси оферта за процесор, като съм склонен да дам 40-45 лв и за едноядрен, не Семпрон, стига да е поне на 2.0ГХц. Може би бих взел на plamen22 проца и захранването, но се оказа, че не е от Пловдив, а той явно е пропуснал да го сподели това, а с куриери не ми се занимава и рискува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 писах ти мога да ти го пусна-тоест за куриер ставаше въпрос,както и да е, риск няма 3 дена тест,куриера е до врата,но ти си знаеш,поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 plamen22 не разводнявай темата. Ако ти излизаше в данните че не си от Пловдив няма да стават разминавания. Употребата на да ти го пусна е много многозначенна, много добре знаеш че много хора го употребяват в смисъл да ти го дам. А ти защо не написа да ти изпратя ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.