Jump to content
BulForum.com

Radeon 9700Pro


Recommended Posts

Колега, честно да ти кажа, не вярвам някой да продава такава карта... Освен в магазина, другаде ще си я намериш трудничко. :)

Regards

Link to comment
Share on other sites

"V magazina" q nqma ot 1 godina i neshto. Za bg edinstveniq variqnt da si q namerish ostava second hand. Ina4e ima na4ini da si vnesesh ot 4ujbina po kurieri ili priqteli. Kartata raboti na 4estotite na 9800 pro i beshe novatorska v mn otnosheniq...s edna duma e neveroqtna za parite si, samo deto nikoq firma v bg ne q prodava...what a shame bih kazal.

Link to comment
Share on other sites

Basten ти кат пишеш , от личен опит ли знаеш че честотите на 9700 и 9800 са еднакви ми тва е много голямая глупост . Как се сети да я напишеш не знам. 9800 про работи на 380/680 по дефаулт ти ми кажи на колко работи 9700про.

Link to comment
Share on other sites

Аз също нарушавам правилата като пиша,но така като гледам никой друг не ги спазва, а не е особено приятно да пуснеш тема че търсиш нещо и някой, който си няма друга работа да я превърне в дискусия.Предполага се, че човека знае какви са честотите на картата, щом я търси - коментарът ти беше напълно излишен, както и на хората, постнали преди теб.В първия топик от раздела ясно е казано какво трябва да се пише по темите и какво е забранено.

 

А сега по темата - Онзи ден гледах че се продаваше такава в форума на hardwarebg.com , погледни там.

Link to comment
Share on other sites

dinko kakvi pari mu iskash na tozi all in wonder?

 

/* offtopic

grami sravnqvah 9700 i 9800 se na powercolor, koito s driver-mode stava 9800 pro...za pove4e info zqpai v net-a. Edin nekloknat 9700 pro raboti na 325, a 9800 (po-burz ot se) ba4ka sushto na 325. Geometry Rate 325 Mtriangles/sec 325 Mtriangles/sec . Kato clocknesh 9700ta nqma li da izvadi ~ sushtite specs, makar da ba4ka na version 2.0 na shaders, a 9800 na 2.1 . Ne znam dali znaesh, oba4e clocknat 5900XT moje da dostigne 4estotite na ultra, sushto kakto 9800 se dostiga 4estotite na 9800 pro, a na pove4eto hora im e qsno, 4e 9700 ne e po-nazad ot 9800 se.

 

Edit: grami, osnovno zaradi 4 Rendering Pipelines(makar nqkoi modeli da pozvolqvat otklu4vane na dr 4).

/*

Link to comment
Share on other sites

Basten тия неща дет ми ги пишеш лично съм ги пробвал и знам коя карта ко може, а 9800СЕ е много по бавна от 9700 подчертавам много а знаеш ли защо:)))))))))

А иначе продавам една 9800про на Сапфир ,ако човека търси

Искам й 290$

Link to comment
Share on other sites

Amancer,да,те ти го казаха.ТАя карта присъства в ценовите листи,но реално я няма или страшно трудно се намира.Не знам точната цена,но според слухове нова е 270$.

basten,честно казано не искам да я сравнявам с която и да е карта,защото не ми трябва да игра,а защото се занимавам с 3D и тази карта е една от много добре представящите се.

stefann,мерси ще погледна,но нарочно не пуснах тема там,дори не съм търсил,защото като ги знам онея лами как бързо действат...тук поне знам,че сте от Пловдив.

dinko,кажи колко и искаш.

grami,съжалявам,но ги нямам парите.

Link to comment
Share on other sites

RIP аз имам 9700 про на GigaByte.

Моднал съм кулера с Coller Master и меден нископрофиелн радиатор.

Засега не искам да я продавам. Клокната ходи на 380Mhz ядро и 690 Mhz памет.

Картата е с кутийка и cd-a с оригинални игри.

Кажи защо точно тази карта търсиш?

Link to comment
Share on other sites

Казах защо,защото се занимавам с 3D,а сегашната ми(виж подписа) нещо не ме задоволява.Понеже не искам да давам пари за скъпи карти реших,че това е най-доброто което може да се намери.Лошото е,че го няма из фирмите и остава да я намеря 2-ра ръка...все пак няма ли начин да я продадеш :D ?

 

dinko,ти колко и искаш,пак да те питам?

Link to comment
Share on other sites

Ами няма начин. Направих един тест.

Свалих АМД от 2.2 Гхц на 1.7 Гхц при една и съща шина.

Тестовете показаха 170 точки разлика в 3 марк 2003.

 

За сравнение - имах един келяв 5900ХТ - тои на 1.7 Гхц не изкарваше 5 тте хиляди.

Link to comment
Share on other sites

Ъм,кофти...

Знам възможностите на картата и точно за това ми трябва,но наистина лошо,че не я продаваш.

Надеждата е dinko,макар той да предлага модел с екстри които са ми ненужни.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...