Jump to content
BulForum.com

Въпрос за Car Audio?


Recommended Posts

Така...по прицнип разбирам до толкова до колкото да си вържа 4 говорителя да си ги прекарам кабелите и т.н.....но така и така искам да си сложа вече един woofer....та въпроса ми е следния...ако оставя и 4те говорителя вързани (плеъра е 4х50) има ли как да вържа ууфер. доколкото ми е известно нали има там като сложиш 2х 8 омови и ги вържеш успоредно и т.н. въпроса е че нямам намерение да си взимам нови 8 омови говорители.... :) по поицнип си мисля че няма начин но все пак реших да питам.....

бтв. имам RCA Output което предполагам е изход за усилвател...ако взема уофер и по принцип реша да го връзвам там...въобще може ли и препдолагам трябва да е активен или да минава през усилвател....???

 

И като цяло обобщавам въпроса...как да си вържа повече от 4 говорителя на 4х50 плеър :)

Link to comment
Share on other sites

За каса задължително ти трябва усилвател,но може да си купиш и активна бас каса(тя има вграден усилвател).Ползваш RCA изхода за да включиш усилвателя/активната каса и готово.Имай предвид че ще ти трябват захранващи кабели от акумулатора,за да захраниш усилвателя/активната каса.

А говорителите в колата са ти изведени на букса, която се включва към стандртната букса на CD-то или се ползва преходник, ако имат разлика буксите на колата и тази на цедето.В общи линий е това.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...