SpI7_FiRe Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 От Пловдив съм. Ако някой няма такова, но знае къде се продават ОРИГИНАЛНИ кубчета да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Знам на 2-3 места но искам да ми кажеш как да ги разпозная дали са оригинални Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 Знам на 2-3 места но искам да ми кажеш как да ги разпозная дали са оригинални еми не се продават за левче-два, въртят се много по лесно от ментетата и най-важното издържат много време Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 еми не се продават за левче-два, въртят се много по лесно от ментетата и най-важното издържат много време Оф топик !!! AKO намериш - моля те пиши, и аз издирвам от много време оригинално... Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 AKO намериш - моля те пиши, и аз издирвам от много време оригинално... Тука наистина стана като за онази тема със над 600 страници... Както и да е... Понятие като "оригинално" кубче на Рубик наистина няма... Както е казал и колегата - има нискокачествени и по-качествени... В зората на появата на тези кубчета доста съм ги въртял, и мога да кажа, че ако се гони бързина, е много важно кубчето да е качествено, за да не ти "засече" или пък да се разглоби в ръцете... Ако наистина автора на темата намери хубаво и добре направено кубче на Рубик - много хора ще се радват той да сподели откъде го е взел, защото и аз бих си взел едно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Знам на 2-3 места но искам да ми кажеш как да ги разпозная дали са оригинални "Оригиналните" кубчета бяха унгарски, при въртенето издаваха много специфичен звук - нещо като скърцане, но много приятно, и помня, че имаха някакъв надпис в централното бяло квадратче, за съжаление не помня обаче какъв. Толкова от мен. И аз имам интерес за такова кубче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Дано да съм бил полезен рубик Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmidiot Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 BAH е прав това е мястото, от там си поръчах пъзел, работят със спиди, като за първа поръчка са коректни. За качество на кубчетата не знам, пъзела е китайски, но е качествен Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Моето кубче е от там.Без забележки! Действай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.