Jump to content
BulForum.com

Купувам оригинално кубче на рубик

Recommended Posts

Знам на 2-3 места но искам да ми кажеш как да ги разпозная дали са оригинални :confused

еми не се продават за левче-два, въртят се много по лесно от ментетата и най-важното издържат много време

еми не се продават за левче-два, въртят се много по лесно от ментетата и най-важното издържат много време

Оф топик !!!

AKO намериш - моля те пиши, и аз издирвам от много време оригинално...

Успех !

AKO намериш - моля те пиши, и аз издирвам от много време оригинално...

Тука наистина стана като за онази тема със над 600 страници... :laughing:

Както и да е...

Понятие като "оригинално" кубче на Рубик наистина няма...

Както е казал и колегата - има нискокачествени и по-качествени...

В зората на появата на тези кубчета доста съм ги въртял, и мога да кажа, че ако се гони бързина, е много важно кубчето да е качествено, за да не ти "засече" или пък да се разглоби в ръцете...

Ако наистина автора на темата намери хубаво и добре направено кубче на Рубик - много хора ще се радват той да сподели откъде го е взел, защото и аз бих си взел едно .

Знам на 2-3 места но искам да ми кажеш как да ги разпозная дали са оригинални :confused

"Оригиналните" кубчета бяха унгарски, при въртенето издаваха много специфичен звук - нещо като скърцане, но много приятно, и помня, че имаха някакъв надпис в централното бяло квадратче, за съжаление не помня обаче какъв. Толкова от мен. И аз имам интерес за такова кубче!

BAH е прав това е мястото, от там си поръчах пъзел, работят със спиди, като за първа поръчка са коректни. За качество на кубчетата не знам, пъзела е китайски, но е качествен :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...