Jump to content
BulForum.com

Търся си апартамент

Recommended Posts

за тези пари едва ли ще си намериш някъде освен в "ромските квартали" + това си има и съм сигурен че си погледнал в сайтове за имоти и не си намерил поздравии успех

за тези пари едва ли ще си намериш някъде освен в "ромските квартали" + това си има и съм сигурен че си погледнал в сайтове за имоти и не си намерил поздравии успех

Ако един ден имаш възможност да си купиш апартамент, ще рабереш защо съм писъл тук.

Когато агенцията ти сложи комисионна 2 бона, ще търсиш какви ли не опции да я прескочиш и да купиш от частно лице.

Моля въздържайте се от подобни некомпетентни и блуткави моментарил.

Поздрави.

Адрес и повечето агенции в момента не вземат комисионна от купувача, ако си проверил го знаеш. Ако ми посочиш коя агенция на 30 000 слага 2000 комисионна получаваш бонус, това са 7% !!! и то от купувача. :)

Аз за по 15 хиляди евро бих купил толкова гарсониери колкото ми предложат, по твоите изисквания.

Така че за това става дума в коментарите на колегите от форума.

А неграмотен като теб, "блуТкав", "писЪл" :lol: да нарича другите некомпетентни е някак неуместно !

Поздрави и успех, ако намериш повече се обади. :lol:

Едит: Ахх то даже не е и гарсониера ами "малък двустаен" :)

Това заради което пиша изобщо, е че по примера на този младеж скоро ще видим: Купувам МЛ 2006-2007 320 cdi до 10000 лева и ако може на лизинг за 30 години !

Цените са паднали с около 20%, скоро още ще паднат, така че не виждам, какво чудно има обявата...

Ами нищо чудно няма, намери тогава колкото можеш "малки двустайни" по 15000Е всички ще ги купя, даже и за теб ще има.

А то като се замисля и при колите има не 20% а къде къде повече спад (и в цени и в продажби), значи не би трябвало да е проблем да ми намериш ML -че с 320 ил 420 cdi двигателче, от 2006 насам (ако може салон ванилия) - бюджета ми е до 10 000 лева, като давам и 10 000 лева комисионна на който ми го намери.

Дам, Runner, точно :) Съвсем скоро ще може да се купи боксониера за 15000 евро, естествено панелна и не в центъра. Сега са около 20000 и пак не ги търсят. Това естествено по кварталите. А колкото до комисионните - първо за 30000 лева максималната комисионна е 900, а в момента може и с 700 да се разминеш. Също така, това което четете по рекламите, че комисионна няма са търговски трикове. Комисионна предварително е натракана в цената ;) Нищо лошо няма в посредниците /агенциите/. всеки си мисли, че да си купиш апартамент е като да си купиш шоколад от магазина - отиваш, харесваш, даваш парите и готово? Ами проверката на имота, данъчната оценка, това да ти се гарантира, че няма да си излъган и т.н. Но така е - българинът мисли на парче. После като хукне по мъките, да чака данъчни оценки по 15 дни, като брокерът може я получи точно за 2 часа, проверката на тежестите към момента на покупката, а не 2 дни назад, както излизат писмените данни от съда и другите неща - това никой не го мисли... Т.е. работата на брокера не се свежда до това само да намери търсения имот или да се намери купувач за него - работата на брокера е да приготви всичко, когато неговият клиент е харесал даден обект и да покани клиента си при нотариуса за изповядването на сделката. Така клиентът не се занимава с бюрокращина, ходене по мъките и неща, които не разбира и излиза спокоен и щастлив от факта, че е придобил или продал имот, а не притеснен и незнаещ дали всичко е наред и т.н.

Ако един ден имаш възможност да си купиш апартамент, ще рабереш защо съм писъл тук.

Когато агенцията ти сложи комисионна 2 бона, ще търсиш какви ли не опции да я прескочиш и да купиш от частно лице.

Моля въздържайте се от подобни некомпетентни и блуткави моментарил.

Поздрави.

Некомпетентния ми коментар е поради това че моят "един ден" отдавна отмина и съм се сблъсквал с какво ли не...твоят предстои не го изпускай :) Lucky Luciano точно ти е обяснил как стоят нещата...или почти точно поздрави няма да се намесвам повече извинете

Добре ве...що разводнихте темата на момчето?!Това си е негова работа колко пари дава!Ако имаш апартамент за продан за 30000 лв, му се обаждаш и готово.Ако не - си траеш.Мислите ли, че щом е приготвил 30000 лв, не е проверил за какво става дума?Аман от такива постове от рода на - "за тия пари няма да намериш" или "в магазина е еди колко си"!

"за тия пари няма да намериш" или "в магазина е еди колко си"

приятел малко или много тук си е един вид борса и

всеки е желателно да се съобразява с котировките

за деня и стандарта на стоката

каквото и да продаваш щом вече стоката е излезнала от

магазина то тя вече се води 2 употреба дори и да е придружена

с гаранция,затова и хората дават като сравнение израза:

-в магазина е еди колко си

не може да искаш за 2 употреба стока цена приблизителна като

тази от магазина и да очакваш хората да не се възмущават

по реален етикет от магазинните стоки аз не виждам :)

конкретно по темата споделям мнението на хората,аз съм сигорен

че автора на обявата е много добре запознат с цените на недвижимите

имоти,но принципа "ако мине номера" не върви и е нормално да подразни

всички

ти би ли продал злато на цената за сребро

нямах намерение да се намесвам,но виждам че хората с право критикуват

такъв тип обяви и това за мен е добре

ако модераторите предценят нека изтрият излишните постове в темата

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...